Zasto mislite da im je povratak zaista blam? Koga briga za to sta su oni birali, pa menjali. Da li Vi zaista mislite da osim nas ovde neko razmislja o crnogorskom izboru? Sve ce to da padne u senku vec za par nedelja kada Albanija bude dirala pesmu, a onda kada se izredja jos 40 drzava, to ce potpuno pasti u zaborav. Jedino sto se vrednuje je nastup na samoj Evroviziji. Koga je interesovala pesma Tamare Todevske i koja je bila na kladionicama pre finala?Smor meni ih iskreno žao, povratak im je zaista blam, nema njih sledeće godine na ESC opet definitvno, ali hajde možda se MK vrati.
Zasto mislite da im je povratak zaista blam? Koga briga za to sta su oni birali, pa menjali. Da li Vi zaista mislite da osim nas ovde neko razmislja o crnogorskom izboru? Sve ce to da padne u senku vec za par nedelja kada Albanija bude dirala pesmu, a onda kada se izredja jos 40 drzava, to ce potpuno pasti u zaborav. Jedino sto se vrednuje je nastup na samoj Evroviziji. Sto se mene tice, ovo je najbolje sto se moglo desiti. Verujem da Nina moze da bude nova Tamara Todevska, jos narocito ako Darko Dimitrov doradi pesmu. To znaci da ce Montesong nastaviti da se odrzava, samo od naredne godine pamet u glavu Crnogorci. Nacin glasanja mora da se menja !!! Idemoooo Nina Zizic za najbolji plasman Crne Gore do sada.
Ok grandma.....Zasto mislite da im je povratak zaista blam? Koga briga za to sta su oni birali, pa menjali. Da li Vi zaista mislite da osim nas ovde neko razmislja o crnogorskom izboru? Sve ce to da padne u senku vec za par nedelja kada Albanija bude dirala pesmu, a onda kada se izredja jos 40 drzava, to ce potpuno pasti u zaborav. Jedino sto se vrednuje je nastup na samoj Evroviziji. Sto se mene tice, ovo je najbolje sto se moglo desiti. Verujem da Nina moze da bude nova Tamara Todevska, jos narocito ako Darko Dimitrov doradi pesmu. To znaci da ce Montesong nastaviti da se odrzava, samo od naredne godine pamet u glavu Crnogorci. Nacin glasanja mora da se menja !!! Idemoooo Nina Zizic za najbolji plasman Crne Gore do sada.