Pa zbog svega što se dešava, neorganizvanosti, loših pesama (što nije krivica organizatora itd) prvo nisu trebali da izlaze sa sopštenjem da rade “istragu” u opšte, već samo da objave konačnu odluku + koga šalju. Ovako su prvo objavili da rade istragu, pa da će reći za 24h odluku, pa su tu odluku rekli za 3 dana ali nije njihova već od benda, s tim da nisu objavili koga šalju (to su trebali da se dogovore pa izbace s ovim saopštenjem) realno blam pogotovo za nacionalnu televziju ne radi se to tako. A što se tiče TOP 10 bilo bi lepo, najviše bih voleo da u taj top 10 uđu sve ex-yu zemlje ali od toga nema ništa, realne su šanse da ne bude ni u TOP 10 PF, jer CG nema ni dijasporu da je pogura i mislim da joj je teže nego Srbiji da prođe u finale.Zasto mislite da im je povratak zaista blam?
To bi tek bio blam, da ode neko ko je bio treći na kraju i tek 8. kod žirija, a kod publike prvi ali tesno, sa, svega 33 glasa više (i to pod uslovom da su brojke tačne, budući da su prvo saopštili da je stigao manji broj glasova ukupno nego što je saopšteno pojedinačno za svaku pesmu).Kad su vec ovoliko sjebali, onda bolje da ide pobednik publike.
Ćemo da dobijemo 0 od crnogorskog žirija u maju (ako prođemo u finale u opšte ofc) možda budemo sestre na dnu.Znači Alibaba čita forum. Lepo.
Ti si druže pobrkao babe i žabe.Zasto mislite da im je povratak zaista blam? Koga briga za to sta su oni birali, pa menjali. Da li Vi zaista mislite da osim nas ovde neko razmislja o crnogorskom izboru? Sve ce to da padne u senku vec za par nedelja kada Albanija bude dirala pesmu, a onda kada se izredja jos 40 drzava, to ce potpuno pasti u zaborav. Jedino sto se vrednuje je nastup na samoj Evroviziji. Koga je interesovala pesma Tamare Todevske i koja je bila na kladionicama pre finala?
Sto se mene tice, ovo je najbolje sto se moglo desiti. Verujem da Nina moze da bude nova Tamara Todevska, jos narocito ako Darko Dimitrov doradi pesmu. To znaci da ce Montesong nastaviti da se odrzava, samo od naredne godine pamet u glavu Crnogorci. Nacin glasanja mora da se menja !!! Nina Zizic ima pre svega glas, zatim iskustvo i pojavu i daleko je bolji izbor, iako je pesma licno meni dosadna, posto ne volim balade, ali ziri to voli. Zena je oduvala pojavom, i skupila je u mizogenoj Crnoj Gori sasvim dovoljan broj glasova u odnosu na prvoplasirane.
Da li je neko video Tamaru Todevsku kao prvoplasiranu od strane zirija?U svetu wiwi blogsa. Oni su rekli za Ninu da je vide u top 10, drugi samo poverovali, a ja, ja ne mislim ništa, samo kažem odakle im.
Pravićemo se da nije bila prva jer joj je država te godine promenila ime na nagovor EU. Kao i da Dimitrov nije radio jos 7 pesama za ESC koje su prošle nikako.Da li je neko video Tamaru Todevsku kao prvoplasiranu od strane zirija?
Druze, razlika izmedju Nine i ovih pobednika je malo vise rodbine i prijatelja koje su okupili da glasaju za njih, zato sto je u pitanju grupa.Ti si druže pobrkao babe i žabe.
Nina koja nije ni u top 3 po publici u CG kolike šanse ima na ESC u tvt only poluvinalu Evrovizije?