me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Pa onda ispade da smo mi pobedili zato sto nam je oduzeto Kosovo?
Za nas je samo publika glasala nije bilo žirija, ali da ako bi priznali Kosovo dobil bi 100% ogromne bodove od žirija te godine.

Sjajne vesti, puno sreće te večeri jedinom i pravom i zasluženom pobedniku Nini Žižić jedina imala sva 3 segmenta vokal, pesmu i nastup i potrudila se koliko je na Montesongu moguće, čak i da bude poslednja, bolje je poslati najbolje što imaš te godine, nego poslati nekoga random...

Iskreno ne verujem ni interno CG, osim prvih par godina nakon povratka (Rambo jeste trol, ali dobar trol) slali su Slavka helikoptera i Vladanu sa nedovoljno probitačnom baladom.

Ne znam šta im je činiti, možda da imaju interni izbor, ali da se savetuju sa CG evrovizijskim fanovima ako takvi postoje.

U tome je i lepota ovog cirkusa. RTCG nije imao *uda ni da uradi ono što želi, da ih diskvalifikuje. Prebacili odgovornost na EBU i sad kao "nismo mi ništa, sami su se povukli".
zorica-markovic-turbofolk.gif

Moze li RTCG sad da imenuje predstavnika tamo do krajnjeg roka u martu? Da sacekaju ko ce od ostalih biti pa da u odnosu na njih izbace svoju kartu :D

Iskreno ne verujem ni interno CG, osim prvih par godina nakon povratka (Rambo jeste trol, ali dobar trol) slali su Slavka helikoptera i Vladanu sa nedovoljno probitačnom baladom.

Ne znam šta im je činiti, možda da imaju interni izbor, ali da se savetuju sa CG evrovizijskim fanovima ako takvi postoje.
Treba da čitaju ovaj forum!

Stvarno cirkus.
Nadam se da će CG sa Srbijom u pf, taman Nina da dobije 12, mali push

Ispada da je CG svoj ESC limit dostigla 2015. i plasmanom a i pjesmom i nastupom. "Adio" je bila predivna kompozicija, nastup evrovizijski, Zeljkov pecat.

Sergej godinu dana prije u Kopenhagenu ostvario istorijsko prvo finale iz polufinala bez ijedne EX yu zemlje.

Priznamo Kosovo, osudimo Ruse i uvedemo i sankcije u narednom sto skorijem periodu i eto nama 267 poena zirija i makar 200 poena publike i drama oko prvog ili drugog mesta na eurosongu i glee cuda kao Svajcarska ove godine pobedjujemo za dlakuu ;)

Back