al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Ja neću moći da gledam slušam toliko dugo 😂 spori su, pa ću vam uskakati s vremena na vreme.

Praviću pauze i ja, ali biću prisutan sve vreme kao dobar domaćin. :D

Moj izbor su ili Elektronski Skadar ili onaj puniji momak sa sjajnim vokalom

Moja 2 favorita ostaju Shkodra Elektronike zbog najvećeg potencijala na ESC-u po meni a i odlična je stvar dok Lorenc Hasrama, oduševio me pesmom i jedini me naježio vokalom i emocijom.
Mimo njih samo još Ardit Çuni (iako je loš sa koreo), pesma je dobra a simpa mi je i Vesa Smolica na svoj neki način.

Last edited:
Moj neki top 3

Lorenc
Amane
Ta dija

Mada mislim da ce pobjednik bit neko deseti. Eo nmg vjerovat da pratim albansko nf lol

Gledam njihov prenos, pa se pitam kakve bi reakcije bile da mi uključimo aktivno Republiku Srpsku u naš izbor ravnopravno po svim merilima, uključujući i glasanje.

Elvana ima pesmu za odolesente,ako pobedi bice veoma los izbor za Albaniju.
Bojim da ce pobediti jer je popullarna
Vesa Smolica bi bio dobar izbor,sjajna pesma

Gledam njihov prenos, pa se pitam kakve bi reakcije bile da mi uključimo aktivno Republiku Srpsku u naš izbor ravnopravno po svim merilima, uključujući i glasanje.
Samo bi falilo da nam drugi biraju pesmu. Niti publika treba da bude strana (naravno osim ako glasači imaju srpski broj telefona), niti žiri međunarodni.

Elvanina pesma je pravo osveženje, i ima široku privlačnost što je dobro za ESC. Njena popularnost samo pokazuje da može da se dopadne evropskoj publici. Isto tako ne znam koliko su se dobro proslavljali kada su slali jake vokale i suve “kvalitete” od pesama.

Back