Ne pratim veruj mi, blokirana je odavno.Алекса, видим да пратиш сваку њену објаву. А Ђоковић као неко куче, увек мора да се јави за нешто кад га притисну. Човек буквално нема никакво мишљење, па мора да се додворава као младима. Нек удара те лоптице или у пензију.
Алекса, видим да пратиш сваку њену објаву.
Запратио Карлу на Инстаграму, лајкујем објаве, свађам се с хејтерима.
Не разумем.A pre samo nekoliko dana:
Doslednost pre svega![]()
Али ја је пратим јер ме је позитивно изненадила у погледу политике. Он рече да је блокирао, а овамо прати шта објављује.Njemu prebacuješ da je prati, a ti je pratiš, lajkuješ objave i svađaš se sa "hejterima".
Kako možeš ti da radiš navedene aktivnosti, tako i svako ovde može da je prati i da je ismeva. Ne vidim nikakav problem.
Ako pažljivo pročitamo njenu "misao", to je problem jer "ga sav srpski narod voli", a nju ne voli.Zašto je problem to što je Đoković izrazio mišljenje/"izabrao stranu", a nije problem kad Baba Karla isto tako izabire stranu
Ja to više volim da kažem ima IQ jednak sobnoj temeraturi, ali mi je i ovaj izraz doOvo je definitivno pravi izraz - kvaziintelekt.
Па добро, ја се сећам Ђолета да је рекао то. Ставио човека на игнор листу и готово. Тебе се не сећам. Али нема проблема, додаћу те. Мислим, већ дискутујеш месец дана бар.Poštovani @Милан uopšte nemam nameru da sa vama diskutujem o bilo čemu. To sam vam rekao i još pre mesec dana u temi Izbori.