Jelena Karleuša

U poslednje vreme, kad god vidim neku izjavu dotične....persone, dobijem neopisivu želju da povratim.

Nedostaju mi stara dobra vremena kada mi se od nje "samo" okretao želudac.

Ви и даље пишете о њој, 132 стране. Подршка за Карлу! Догодине на ПЗЕ!

Алекса, видим да пратиш сваку њену објаву. А Ђоковић као неко куче, увек мора да се јави за нешто кад га притисну. Човек буквално нема никакво мишљење, па мора да се додворава као младима. Нек удара те лоптице или у пензију.

Алекса, видим да пратиш сваку њену објаву. А Ђоковић као неко куче, увек мора да се јави за нешто кад га притисну. Човек буквално нема никакво мишљење, па мора да се додворава као младима. Нек удара те лоптице или у пензију.
Ne pratim veruj mi, blokirana je odavno.
Listam tviter i citam kako se ljudi zgrozavaju na svaku njenu botovsku objavu. Nemoguće zaobići. Kazu ne moze nize, ali ih ona uvek iznenadi i pokaze kakav je (ne)covek. I ja šta ću, covek sam, svaki put mi se okrene želudac naopačke kad vidim šta piše. Pa podelim ovde da ne bude samo meni muka već i vama malo da zagorcam zivot sa njenim laprdanjem.😁

Njemu prebacuješ da je prati, a ti je pratiš, lajkuješ objave i svađaš se sa "hejterima".

Kako možeš ti da radiš navedene aktivnosti, tako i svako ovde može da je prati i da je ismeva. Ne vidim nikakav problem.

Njemu prebacuješ da je prati, a ti je pratiš, lajkuješ objave i svađaš se sa "hejterima".

Kako možeš ti da radiš navedene aktivnosti, tako i svako ovde može da je prati i da je ismeva. Ne vidim nikakav problem.
Али ја је пратим јер ме је позитивно изненадила у погледу политике. Он рече да је блокирао, а овамо прати шта објављује.
Алекса, стисни то дугме анблок и запрати жену поново да идемо на 2,5 милиона.

Poštovani @Милан uopšte nemam nameru da sa vama diskutujem o bilo čemu. To sam vam rekao i još pre mesec dana u temi Izbori.

Pokusao sam opet veceras, sa dobrom namerom ali sa vama to ocito nije moguce.
Vi konstantno provocirate ljude ovde, vrlo perfidno i podlo. Posle se bunite zašto vam odgovore. Ne zelim uopste da ulazim u dalju raspravu. Nema potrebe vise da me pominjete, možete ali vam svakako neću odgovarati i nasedati na vase provokacije.

Sve najbolje!

Zašto je problem to što je Đoković izrazio mišljenje/"izabrao stranu", a nije problem kad Baba Karla isto tako izabire stranu, brani Vučića i beskompromisno podržava vlast? Ne postoji na našim prostorima javna ličnost koja na toliko vulgaran, eksplicitan i agresivan način komentira sve živo i neživo kao što je to Karleuša. Ko je ona, doktor nauka, politički analitičar, diplomirani komunikolog? U sve se ona razumije i sve zna. Mada mora se priznati da se za jednu propalu starletu baš dosta trudi prikazati kvaziintelekt, malo koja njenog kova i ugleda bi se to usudila.

Ma nije ona skrenula vec joj se osladio novac od botovanja, piše što vece gadosti i velica njegov lik ne bi li dobila još. Sad kad joj nema Duska mora sama da "zaradjuje".

Ovo je definitivno pravi izraz - kvaziintelekt.

To je i ono kad sva puna sebe kaže da bi ona ukinula istoriju kao predmet te bi umesto toga uvela predmet "budućnost".

Tako mali Perica vidi obrazovanje 🤡

Poštovani @Милан uopšte nemam nameru da sa vama diskutujem o bilo čemu. To sam vam rekao i još pre mesec dana u temi Izbori.
Па добро, ја се сећам Ђолета да је рекао то. Ставио човека на игнор листу и готово. Тебе се не сећам. Али нема проблема, додаћу те. Мислим, већ дискутујеш месец дана бар.

Back