whisky
Ekspert
Najjači jutjuber sa svojih čitavih 30 subskrajbera, možda je to onaj Aki što je bio banovan.Ne znam Aleksu sa tvitera znam sa YouTubea ima li tog kod nas?
Najjači jutjuber sa svojih čitavih 30 subskrajbera, možda je to onaj Aki što je bio banovan.Ne znam Aleksu sa tvitera znam sa YouTubea ima li tog kod nas?
Srpska kučka je deo teksta?Stiže srpska kučka da digne hajp
https://zahtevinisuispunjeni.rs/A ozbiljno do čega se uopšte odbrojava? Šta nas još osim Svetog Save i pesama za pze očekuje u ponedeljak?
Zvezde granda i X FactorZG XF?![]()
Ne samo u njenoj nego u bilo čijoj. To mi se kod RTS-a svidja, ne treba uvoditi prostakluk i primitivizam na festival.Nema sanse da je to deo teksta u Miminoj pesmi. Ne bi RTS dozvolio tako vulgarno izrazavanje, trazili bi joj da ga izmeni.
Muziku kao što su Era Ojdanić i Keba?Dugo smo se mi pravili fini. Evo Finci pevaju o sv*šavanju i u spotu se kupaju u reproduktivnim tečnostima pa zamalo pobede.
Šalu na stranu, mislim da pesma treba da oslikava (ne)kulturu države. Finci baš šalju humor koji je karakterističan za njih i njima smešan, dok mi skoro nikad je šaljemo muziku koja se zapravo sluša u Srbiji.
Šta se sve kod nas danas sluša... ipak sam za neki full paketić i kvalitet.dok mi skoro nikad je šaljemo muziku koja se zapravo sluša u Srbiji.
Mi da pošaljemo tako nešto svi bi se zgražavali bukvalnoDugo smo se mi pravili fini. Evo Finci pevaju o sv*šavanju i u spotu se kupaju u reproduktivnim tečnostima pa zamalo pobede.
Šalu na stranu, mislim da pesma treba da oslikava (ne)kulturu države. Finci baš šalju humor koji je karakterističan za njih i njima smešan, dok mi skoro nikad je šaljemo muziku koja se zapravo sluša u Srbiji.
Bukvalno, ta pesma zvuči kao nešto što bi snimila Vera Matović, eventualno Mitar Mirić.Hej ho lec go, drugi u tvt![]()