Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Aham, thanks.

Zvezde Granda nisam nikad gledao, a X Faktor samo kad sam bio u osnovnoj. Baš ne volim nikakva muzička takmičenja osim Evrovizije. X Faktor mi je posebno užasan zbog žirija od kog ti se povraća, nehumanih ugovora i toga kako kako tretiraju takmičare. I ceo koncept mi je vrlo dubiozan i distopijski.

Dugo smo se mi pravili fini. Evo Finci pevaju o sv*šavanju i u spotu se kupaju u reproduktivnim tečnostima pa zamalo pobede.

Šalu na stranu, mislim da pesma treba da oslikava (ne)kulturu države. Finci baš šalju humor koji je karakterističan za njih i njima smešan, dok mi skoro nikad je šaljemo muziku koja se zapravo sluša u Srbiji.

Dugo smo se mi pravili fini. Evo Finci pevaju o sv*šavanju i u spotu se kupaju u reproduktivnim tečnostima pa zamalo pobede.

Šalu na stranu, mislim da pesma treba da oslikava (ne)kulturu države. Finci baš šalju humor koji je karakterističan za njih i njima smešan, dok mi skoro nikad je šaljemo muziku koja se zapravo sluša u Srbiji.
Muziku kao što su Era Ojdanić i Keba?

Mi da pošaljemo tako nešto svi bi se zgražavali bukvalno

Status
Not open for further replies.
Back