Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zali srce moje žalit će i tvoje
Dancing Happy Dance GIF

A joj ne znam šta da mislim o tome, očekivao sam da je vidim u nekom ozbiljnijem kostimu...

Mimi će nositi patike na nastupu, znači neko ulazi sa štiklama sigurno, pošto ih ona neće nositi
Imam osećaj da će to biti Sara Jo. Kakav pogodak u metu bi to bio. A u onom lajvu od pre neki dan je rekla kako se sa Sarom savetovala oko nastupa pa mi to daje nadu da će se Sara pojaviti sa Mimi na bini. Razvalile bi televoting, a i realno svi mi bi bili prezadovoljni.

Nije mi jasno koja god pevacica da izadje a da nista ne peva. Nije mi jasna bila ni Severina na nastupu Let 3.
Pa nema tu neke logike. Poenta je da iznenade ljude, privuku što veću pažnju, kako bi sto vise ljudi za njih glasalo.

Mimi će nositi patike na nastupu, znači neko ulazi sa štiklama sigurno, pošto ih ona neće nositi
Pošto joj rade likovi koji su i za Let 3, jako je glupo da ponavljaju isto kao i sa Dore prošle godine sa Severinom.
Pogotovo što sad znamo i da će se neko pojaviti. Bezveze da bilo koja velika Zvezda dođe da bi samo “igrala” a verovatno neće ići na ESC ako Mimi pobedi.

Pošto joj rade likovi koji su i za Let 3, jako je glupo pošto ponavljaju isto kao i sa Dore prošle godine.
Pogotovo što sad znamo i da će se neko pojaviti. Bezveze da bilo koja velika Zvezda dođe da bi samo “igrala” a verovatno neće ići na ESC ako Mimi pobedi.
Pametnije bi bilo da izadje neka igracica da tverkuje mada ni to nije pametno posto se od pevacice ocekuje da peva i da igra a ne da joj neko drugi ukrade show.

Meni lično je glup taj momenat gde bi neko trebao u štiklama da uđe tokom njenog nastupa... kao, koja je poenta toga? Slušamo i gledamo Mimi svakako a ne tu osobu, zbog čega bismo trebali da se oduševimo ako neko uđe na scenu? Nadam se da toga neće biti
(pogotovo što je na esc-u nebitno ko će biti ta osoba što ulazi jer stranci je svakako ne poznaju, nema svrhe to)
Nadam se da će nešto kreativnije biti osmišljeno za taj deo 👌🏻

Na ESC bi jedino “WOW” Momenat bio da izađe Verka u štiklama 😍 zamisli Serbia + Ukraine = Verka Mercedez

Status
Not open for further replies.
Back