Ramonda
Ekspert
Maja Nikolić joined the chat. Welcome!Djole cemu nervoza, uplasio si se Majine pobede ili je nesto drugo u pitanju?
Maja Nikolić joined the chat. Welcome!Djole cemu nervoza, uplasio si se Majine pobede ili je nesto drugo u pitanju?
Muškarčina na crvenim stiklama? Ili tako nekoMimi će nositi patike na nastupu, znači neko ulazi sa štiklama sigurno, pošto ih ona neće nositi
Imam osećaj da će to biti Sara Jo. Kakav pogodak u metu bi to bio. A u onom lajvu od pre neki dan je rekla kako se sa Sarom savetovala oko nastupa pa mi to daje nadu da će se Sara pojaviti sa Mimi na bini. Razvalile bi televoting, a i realno svi mi bi bili prezadovoljni.Mimi će nositi patike na nastupu, znači neko ulazi sa štiklama sigurno, pošto ih ona neće nositi
Pa uz Mimi ni ne idu štikle... Samo se nadam da ne bude neki preležeran kostim (ono kao neka kežual trenerka i to) već nešto zanimljivijeA joj ne znam šta da mislim o tome, očekivao sam da je vidim u nekom ozbiljnijem kostimu...
Isk ja sam zamišljao nešto kao Nina Žižić uz IgrankuPa uz Mimi ni ne idu štikle... Samo se nadam da ne bude neki preležeran kostim (ono kao neka kežual trenerka i to) već nešto zanimljivije
Pa nema tu neke logike. Poenta je da iznenade ljude, privuku što veću pažnju, kako bi sto vise ljudi za njih glasalo.Nije mi jasno koja god pevacica da izadje a da nista ne peva. Nije mi jasna bila ni Severina na nastupu Let 3.
Pošto joj rade likovi koji su i za Let 3, jako je glupo da ponavljaju isto kao i sa Dore prošle godine sa Severinom.Mimi će nositi patike na nastupu, znači neko ulazi sa štiklama sigurno, pošto ih ona neće nositi
Pametnije bi bilo da izadje neka igracica da tverkuje mada ni to nije pametno posto se od pevacice ocekuje da peva i da igra a ne da joj neko drugi ukrade show.Pošto joj rade likovi koji su i za Let 3, jako je glupo pošto ponavljaju isto kao i sa Dore prošle godine.
Pogotovo što sad znamo i da će se neko pojaviti. Bezveze da bilo koja velika Zvezda dođe da bi samo “igrala” a verovatno neće ići na ESC ako Mimi pobedi.