Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Niste realni svi zajedno.
Vrlo smo realni, znamo na čemu smo ove godine. Od prvog momenta kada su izašle pesme svi smo se složili da je ovo najlošije izdanje pze od kako postoji.

Bolje da gađamo televote jer nijedna pesma nije kandidat za žiri. A do tog žirija treba doći kroz tvt only polufinale.
Uz to, često zaboravljamo da žiri ne glasa ništa drugačije od publike. BL sa srednje žalosnim vokalima bio 3.??? Oni isto glasaju za generalne favorite i to je to. Ima slučajeva kada nagrade dobar vokal poput Portugala 2024, ali isto tako ima i kada ga zakinu, kao Španiju 2023. Tako da na njih računati je rizično.
Vukayla mi je odlična, ali i vi preterujete da bi ona Bog zna šta postigla. Meni je Mask mnogo bolja od TŽ ali moram biti realna, meni je u kontekstu ESC Lik U Ogledalu simfonija za nju. I opet bismo se tresli da li bi prošla u finale gde glasa samo publika.

Dijaspora je itekako važna. Pa oni su nas i ugurali u finale prošle godine uz Hrvatsku i Sloveniju. Ko glasa sa Malte za Srbiju skoro svake godine? Pa upravo ta dijaspora.

Исказ би покидао, морало би само да се уложи у пиротехнику исто јер би много значило за сам наступ да је имају.
Њима је довољно да отпјевају добро и буду енергични и кадрови да испрате атмосферу, а публика би испоштовала аплаузима и вриском.

Мислим да су дефинитивно највећа сигурица ове године по питању пласмана

Slazem se, jedina zamerka kod njih su mi sto stalno furaju one iste majice, deluje malo jeftino, nadam se necemu krativnijem za nastup 😂
Ако се не варам, рекли су да раде на томе да не буде иста комбинација за наступ

Иначе, Бибер не знам јесам ли икако коментарисао, али јако им је лијепа пјесма. Неконкурентна за Ев, али баш лијепа.

Иначе, Бибер не знам јесам ли икако коментарисао, али јако им је лијепа пјесма. Неконкурентна за Ев, али баш лијепа.
Moram ponovo izraziti svoje simpatije prema Biberu, nisu me ni ove godine razočarali, volim sve 3 pesme od povratka NF. Tako da sam apsolutno saglasna sa Majstom i definitivno će u finale!

Status
Not open for further replies.
Back