Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Izvinite na botovanju, ali sad provaljujem koliko bridge kod iskaza zvuci mocno i koliko je dusu dao za dobar nastup i dobre vizuelne efekte. Videcemo vec na PZE da li su dorasli zadatku da to iskoriste i smisle neki prekul nastup. Ako budu sto se mene tice slobodno mogu u Bazel
Da, bridge kida, može ludilo da se napravi i uživo i u prenosu

Sa Majom bi RTS delegaciji turbo žurka bila zagarantovan u Bazelu. 🤣
Da mi je da vidim samo dal' bi im ekskurzija bila tako relax i sve tako sjajno i fino kao i obično kad Maja propusti neku dozu lekića da popije. Voli ona i da cugne i opusti se a lek se tad preskače, zna to Maja. 🥱
Napred Majo, navijam za tebe od večeras, Team Maja Nikolić, pridružite se dok još nije kasno. 😁🥇

Ma ja stvarno mislim da je Iskaz i više nego solidna stvar i da je od svega možda najviše televote magnet. Slušala sam PZE pjesme sa strancima u ESC diskordu i čak im se ta najviše svidjela. Mimi je bila drugo mjesto - 50:50 nekima super zabavno, a nekima jako krindž s kiss kiss mwah mwah tekstom. Zanimljivo više su primjetili Milu i Milu (od Princa) od Vukayle.

Mislim da je Iskaz postigli ono što je Mimi željela da postigne s Turbo Žurkom. Ima taj neki zarazan beat, balkanski (dubioza) zvuk i baš je energično. Ne znam koliko ih je u bendu, ali ako ubace možda dva dobra plesača kao Baby Lasagna i neke dobre "Balkanske" propove, moglo bi proći kao Trenulețul. Imaju potencijala dosta. Baš dark horse natjecanja više nego Vukayla na kraju.

Kladionice - A ja sam mislila da će nas Hrvatsku sad stavljati malo pri vrhu nakon dva fantastična rezultata, ali ne, natrag na dno , a ovo je čak najbolja Dora ikad. 😭

YT Lista slušanosti
07.02 - Presek u 20h

Top 10
1. Mimi Mercedez - 530.000
2. Princ - 292.000
3. Bojana i David - 211.000
4. Ivana Štrbac - 208.000
5. Harem girls - 206.000
6. Filari - 192.000
7. Nataša Kojić - 184.000
8. Tam - 180.000
9. Maja Nikolić - 111.000
10. Vukayla - 101.000

* u trendingu i dalje 4 pesme - Mimi, Haremke, Tam i Vukayla.

*Haremke su 5. učesnik ove godine koji je prešao 200.000 pregleda na YT.

*Vukayla je 10. učesnica ove godine koja je prešla 100.000 pregleda na YT

* "najveci napredak" u protekla 24h - Mimi +44.000 pregleda, Princ +20.000, svi ostali manje od 15.000.

Sumnjivi pregledi do sada uočeni kod Princa, Ivane Strbac, Natase Kojic i Filarija.

Došao upravo iz RTS kluba.

Bio sam u ponedeljak i večeras, žao mi što nisam svih dana, ali evo utisaka od večeras.

Jako lepa energija generalno. Večeras mi je delovalo da će festival na kraju biti dobar.

Mila i Vukajla bombetine. Pre le pe.

Mila nenormalna harizma i seksipil, jedem se živ što je sa preslabom pesmom za Evroviziju došla, ona je ogroman potencijal.

Dzet vega, mislim da je imao tremu ali lik je presladak, nekako otkačena energija, njegova pesma mi je lepo zazvučala u nastupu. Ne svidja mi se rima koju potencira sa ,,ruke-muke", ali dobro to mu je start.

Dečaci iz Kruz Rouda pokidali.

Milan mi je proleteo nekako kao da su poslali pesmu radi reda.

Vukajla preslatka, nisam stekao utisak da su ljudi naučili pesmu kao ja posle milion preslušavanja. Ona će def morati da ima jako upečatljiv nastup da bi se izborila za vrh.

Alt ctrl bio je samo pevač, ono simpa pesma, ali nisam impresioniran.

Uopšte se ne treba oslanjati na žiri. Svaka čast njima ali su dokazali da nas "ne vole". Pošalješ baladu, brzu pesmu, pesmu na engleskom, mešavinu srpsko-engleskog, etno pesmu, Konstraktu, mračnu pesmu, devojku sa Berklija i uvek budeš izignorisan.

Pa prosto je nemoguće. Znači mi smo po njima antitalenti za pevanje i muziku. Hvala lepo ali ja ne prihvatam da nije u pitanju politicko glasanje ma ko šta pričao.
Bukvalno ovo. Nikada neću prestati da pričam o tome da je Ramonda dobila od žirija samo 22 boda...
Možda nastup nije bio neki vrhunski ali samo pogledajte koje su sve države i sa kakvim nastupima bile ispred Teye po žiriju. I dalje sam besna zbog toga

Status
Not open for further replies.
Back