Jelena Karleuša

Ja sam joj regularno prijavio profil na IG i jutros mi je stigla poruka da su obradili prijavu i da neće ništa uraditi.

I eto sad 😆

Ne bi me čudilo da je sama ugasila profil da privuče pažnju.

Drago mi sto su joj ugasili kada umisljena zvezda vredja sve zivo .

Mislim da joj nisu ukinuli nego je sama deaktivirala. Metu bas briga osim ako ne kreši baš pravila

Nije to sigurno do peticije, jer ona nije merodavna budući da nema načina da se provere "potpisi". Ako joj je Meta ugasila profil, a ne sama deaktivirala, to može biti samo zbog dosta direktnih prijava profila.

Једва чекам да Карла врати Инстаграм и следеће године да је сви хајпујете за ПЗЕ. А хоћете, видећете сад кад не прођемо у финале. Дајем јој недељу дана, мада можда хоће мало да одмори.

Ja bukvalno ulazim svakih pola sata na profil da vidim da kojim slucajem nije oziveo 😭 Za sada smo na sigurnom, tako da je pobeda izgleda zacementirana!

Једва чекам да Карла врати Инстаграм и следеће године да је сви хајпујете за ПЗЕ. А хоћете, видећете сад кад не прођемо у финале.
Kad može da se prijavi i prođe ovogodišnji PZE konkurs ona umišljena bajata festivalska diva, željna teških skandala, očigledno upitnog mentalnog zdravlja, koja godinama unazad pljuje srpske izbore za Evroviziju i srpske predstavnike, nazivajući ih satanistima i kako sve već, prozivajući ih da pevaju na plejbek dok kuka na članove žirija koji joj dele nule, pa što ne bi mogla i Deluluša.
Takmičenju je izgleda neophodna neka dvorska luda da privuče medijsku pažnju. Ali ako je od jedne Dive kojoj je bilo ispod časti da učestvuje, a da ne bude interno odabrana, spala na to da moli Olju da joj da šansu da se pojavi na festivalu, onda joj svaka čast na takvom napretku. 👏

Pa nek se prijavi više. Sad je ionako izgubila i side job, na birou je i ima vremena za spremiti eksplodirajuću Zemlju. Valjda će naknada za nezaposlene biti dovoljna, ne znam koliki je mjesečni iznos u Srbiji.

Није њој угашен налог него га је она деактивирала. Накнаду здушно плаћају сви чланови овог форума кроз разне порезе, а наша држава :love: њој промовише/спонзорише албуме. Јеца је сада режимска певаљка, а такве никад не пропадају.

Back