Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ne bi me čudilo da su ljudi koji inače ne gledaju Evroviziju mislili da što su Uraganke prozvali prve da su pobijedile u polufinalu hahahah

Ne čudi me da su ljudi koji inače ne gledaju Evroviziju mislili da što su Uraganke prozvali prve da su pobijedile u polufinalu hahahah
BTW, kad god su nas prozvali prve ili medju prvima uvek smo bili loše plasirani u finalu.
-Balkanika, Nevena, Hurricane, Teya

Kad nas prozovu poslednje (Konstrakta) pokidamo. 😁

Ne čudi s obzirom da je Oxajo - Sijam proglašena za pesmu godine na Beograd 202

Last edited:
Oxajo se našao na 29. mestu top liste radija Beograd 202, što je jedina PZE pesma. I sa Dore, tu je Nipplepeople i pesma "Znak" na 35. mestu.
Zasluženo. Meni najbolja pesma sa PZE ove godine. Za slušanje, naravno. Za mene jedina koja bi mogla da se nastavi sa slušanjem i nakon takmičenja jer ima high replay value.
Ovakve pesme su mnogo cenjenije na primer u UK na njihovoj alt rock sceni. U Srbiji .... Niko to ne ferma😂

29. prva nagrada je stigla.
Nije još uvek stigla, neizvesno je. Borba i dalje traje. Mrtva trka do samog festivala. Prepliću se svaki dan pa situacija može vrlo brzo da se promeni.

Samo je jedno sigurno, niko ne može da im priđe po ovom kriterijumu. Sigurna prva dva mesta. 🏆😁

BTW, kad god su nas prozvali prve ili medju prvima uvek smo bili loše plasirani u finalu.
-Balkanika, Nevena, Hurricane, Teya

Kad nas prozovu poslednje (Konstrakta) pokidamo. 😁
Luke Black: Am I a joke to you?

Status
Not open for further replies.
Back