Stefan28
Ekspert
Favorit naroda!Evo vam jedan zanimljiv podatak.
Maja je prestigla Filarija u broju dislajkova i preotela mu ovogodišnje 1. mesto.
Trenutno stanje:
1. Maja - 2650
2. Filari - 2490
Favorit naroda!Evo vam jedan zanimljiv podatak.
Maja je prestigla Filarija u broju dislajkova i preotela mu ovogodišnje 1. mesto.
Trenutno stanje:
1. Maja - 2650
2. Filari - 2490
Ne zna, ali mnogo voli mikrofon.Filari bukvalno ne zna da peva, dečko nema ni sluha ni glasa
Ne bih bio siguran u to da mu je samo igrač.Diego je Filariju igračmislim da je i Milici P bio u areni ili Nataši B nekoj od njih dve.
Stefane svaka ti je ka Njegoseva. Da sam ja ovo napisao, ispljuvali bi me najstrasnije, kao homofobicnog coveka koji mrzi ceo svet, pa i Filarija. A ovo je cinjenica i realnost.Andrija nije neki vokal, ali u tom polju i dalje jede Filarija za doručak, i to dosta govori lol
Filari bukvalno ne zna da peva, dečko nema ni sluha ni glasa
Baletanka?Od jutros ne mogu da izbacim iz glave Mila ti si platila što volim te ja... Pesma je veoma zarazna i na prvu ulazi u uho. Zamisljam nastup kako će Princ zaista biti obučen u princa sa mačem dok oko njega igra neka prelepa baletanka. I na kraju Princ zaista osvaja srce devojke. To bi bio pun pogodak, lepo, svedeno i jednostavno. Nastup bi se svideo ljudima a Stefanov glas bi došao do izražaja i očarao žiri. Stvarno bi volela da ode ove godine jer to zaslužuje. I ja ću lično svih 20 poruka poslati za njega.