Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Stvarno bih volio da Filarri dobro otpjeva ovo, ali ako ga Teodora Džehverović uči da pjeva teško 😂😂

Kad god spominjemo Filarija i njegovo pevanje na pamet mi padne Andrija Jo. Dečko je tada imao odličnu pesmu ali ne i izvanredne vokalne sposobnosti. Uzimao časove pevanja, trudio se i na kraju je to ispao lep paket bez obzira na pojedine delove gde je falširao. Tačnije njemu je problem bilo ne uzimanje vazduha, pa nije mogao da se kontroliše. No suština je da je Andrijino pevanje tada (takvo kakvo je bilo) savršeno u odnosu na Filarija kom je navodno profesija "pevanje" dok je Andrija ipak bio samo jutjuber.

Bilo mi je smiješno kako su u ovom regionalnom Survajveru svaki dan u emisiji nakon večernje epizode imali plus emisiju gdje dovode ljude koji su ranije učestvovali ili koji su na neki način uključeni u Survivor, i onda samo dovedu Filarrija da komentariše takmičare 😂

Zamisli radis godinu i po dana na pesmi za pze a najgora ti pesma od cele karijere 😅😅😅😅

Andrija nije neki vokal, ali u tom polju i dalje jede Filarija za doručak, i to dosta govori lol

Filari bukvalno ne zna da peva, dečko nema ni sluha ni glasa
Stefane svaka ti je ka Njegoseva. Da sam ja ovo napisao, ispljuvali bi me najstrasnije, kao homofobicnog coveka koji mrzi ceo svet, pa i Filarija. A ovo je cinjenica i realnost.

Kad vidim da Mimi (koja mi ima jednu od najboljih pesama) i Maja (koja ima jednu od gorih) idu od TV do TV, a ostali učesnici su zanemareni, manje-više, odnsono možda imaju jedan intervju. Toliko želim da pobedi neko treći pa da onda lepo iskulira sve te za intervju koji će da kleče i mole ih da im gostuju. 😍

Od jutros ne mogu da izbacim iz glave Mila ti si platila što volim te ja... Pesma je veoma zarazna i na prvu ulazi u uho. Zamisljam nastup kako će Princ zaista biti obučen u princa sa mačem dok oko njega igra neka prelepa baletanka. I na kraju Princ zaista osvaja srce devojke. To bi bio pun pogodak, lepo, svedeno i jednostavno. Nastup bi se svideo ljudima a Stefanov glas bi došao do izražaja i očarao žiri. Stvarno bi volela da ode ove godine jer to zaslužuje. I ja ću lično svih 20 poruka poslati za njega.
Baletanka? 🤔 Misliš balerina?

Moji izabrani Moćni rendžeri

bpyrLIj.gif

Um ipak Matrix?
2000.webp

Maja Nikolić najviše dislajkova ove godine? Ne znam da li da se smejem ili da plačem. Žena koja ima takav vokal, koja je naosvajala tolike nagrade za našu zemlju da bude dislajkovana. To može samo kod nas. Ali to uopšte nije realno stanje već posledica napada i agresivne kampanje koja duži niz godina traje protiv nje. Neki se tome raduje, ali realnost je potpuno drugačija i mnogi će se iznenaditi brojem sms glasova koje će dobiti. Ja ću inat ovima koji to rade kupiti još kartica i glasati maksimalno za nju.

Najpametnije bi ti bilo da ćutiš, ali pošto znamo da je to nemoguće, onda je bolje da plačeš. A plakaćeš sigurno kada broj glasova za nju bude ekvivalentan glasovima koje je dobila 2013, odnosno 2018. godine. Neće ti pomoći ni sve kartice u ovaj zemlji. ;)

Status
Not open for further replies.
Back