Ko Nizozemci prošle godine, a od žirija Joost dobio 58 bodova lolEkipa s kojom sam te godine gledao ESC bila u fulu ubeđena u pobedu HCN-a lolčina
I osete se preko slike na ustajalo pivo!Izgledaju ko uzeglih 20 dinara![]()
BTW, kad god su nas prozvali prve ili medju prvima uvek smo bili loše plasirani u finalu.Ne čudi me da su ljudi koji inače ne gledaju Evroviziju mislili da što su Uraganke prozvali prve da su pobijedile u polufinalu hahahah
Bukvalno ovo, ni ne doživljavam je kao pesmu sa PZEI meni je Mama super al je ne komentarišem jer nije za esc.
Zasluženo. Meni najbolja pesma sa PZE ove godine. Za slušanje, naravno. Za mene jedina koja bi mogla da se nastavi sa slušanjem i nakon takmičenja jer ima high replay value.Oxajo se našao na 29. mestu top liste radija Beograd 202, što je jedina PZE pesma. I sa Dore, tu je Nipplepeople i pesma "Znak" na 35. mestu.
Nije još uvek stigla, neizvesno je. Borba i dalje traje. Mrtva trka do samog festivala. Prepliću se svaki dan pa situacija može vrlo brzo da se promeni.29. prva nagrada je stigla.
Luke Black: Am I a joke to you?BTW, kad god su nas prozvali prve ili medju prvima uvek smo bili loše plasirani u finalu.
-Balkanika, Nevena, Hurricane, Teya
Kad nas prozovu poslednje (Konstrakta) pokidamo.![]()