pl Poljska 2025: Justyna Steczkowska - GAJA

Haha kao da ima 98 godina pa je neko cudo, a ne da je doticna mlađa od Giorgie 😂 a pogotovo od Marcelle koja ima 72 i nijedna nema sizofrena urlikanja kao Justyna 😂
Pedesete su nove devedesete izgleda 😂
A ako ćemo da pričamo o godinama, Dženifer Lopez je starija od Justine pa je još energičnija. Msm svaka čast gospođi Justini, i ona je svakako iznad proseka za svoje vršnjakinje.

Last edited:
Ako je pojedinima neslusljivo ne znaci da je svima. U cemu je problem?
A ko je rekao da je svima neslušljivo? Jel vi uopšte čitate postove ili ih proizvoljno tumačite i izvrćete kako vam odgovara? Problem je u tome što se u poslednjih par postova njene godine potenciraju kao neki svojevrsni razlog za hejt, što nema veze sa mozgom. Niko ti ne brani da uživaš i pesmi i proglasiš je simfonijom.

Ma tumacicu kako ja hocu isto tako kako i vi formulisete postove kako vi hocete, pa se onda pravite fini i naivni…Samo vi pojedini ovde se izrazavate onako kako treba, a ostali su prinudjeni se prilagode.

Ma tumacicu kako ja hocu isto tako kako i vi formulisete postove kako vi hocete, pa se onda pravite fini i naivni…Samo vi pojedini ovde se izrazavate onako kako treba, a ostali su prinudjeni se prilagode.
Mi svakako ne izmišljamo ono što nije rečeno. Ako imaš potrebu da se prilagođavaš drugim mišljenjima, onda imaš problem sam sa sobom. Ja nemam i svakako se neću izvinjavati što mi je tvoja omiljena pesma krš i silovanje ušiju. A taj bezobrazan ton i glumljenje uvređene mlade je passe odavno. Odrasti.

Mi svakako ne izmišljamo ono što nije rečeno. Ako imaš potrebu da se prilagođavaš drugim mišljenjima, onda imaš problem sam sa sobom. Ja nemam i svakako se neću izvinjavati što mi je tvoja omiljena pesma krš i silovanje ušiju. A taj bezobrazan ton i glumljenje uvređene mlade je passe odavno. Odrasti.
Ma jel da? Pazi kada ti nesto ovako napise Djole 🤣
I meni niko ne namece misljenje, osim vas koji mislite da ste uvek u pravu i da je to opste prihvaceno jer vi to tako cujete, vidite…
Ko ti je uopste rekao da je to moja omiljena pesma? 🤣
Jedina bezobrazna osoba ovde si svakako ti, ali to mozes sa nekim drugim, a ne sa mnom.

Ako je pojedinima neslusljivo ne znaci da je svima. U cemu je problem?

To režanje mi je top kod ove pjesme, volim kada Lady Gaga radi u svojim pjesmama, tako volim i ovdje kod Justyne jer nije neka pop vanilija nego se odmah ističe i ima svoj identitet kao mračna pop pjesma s režanjem i impresivnim vokalima.

Na žalost forumaša, ne možete glasati protiv pjesme, samo za pjesmu i dark pop publika ima svojeg favorita u Gaji. Jedino ako Marko Bošnjak pobijedi s Poison Cake može dobiti konkurenciju kod glasača, inače je effortless smeš kod publike koja voli dark pop i ethno pop bopčine

Ma jel da? Pazi kada ti nesto ovako napise Djole 🤣
I meni niko ne namece misljenje, osim vas koji mislite da ste uvek u pravu i da je to opste prihvaceno jer vi to tako cujete, vidite…
Ko ti je uopste rekao da je to moja omiljena pesma? 🤣
Jedina bezobrazna osoba ovde si svakako ti, ali to mozes sa nekim drugim, a ne sa mnom.
Koji smo to "mi" koji smo uvek u pravu i koji smatramo da je naše mišljenje opšteprihvaćeno? Pošto već etiketiraš bez osnova, onda imaj obraza da nas imenuješ.

Da li uvek treba da naglašavam da je nešto što je meni lično loše, ne mora nužno da znači da jeste i nekome drugom, da se neko slučajno ne bi uvredio? Ne mogu da verujem da uopšte polimišemo oko toga na jednom demokratskom forumu. Ako to shvataš kao nametanje mišljenja, to je isključivo tvoj problem koji bi trebalo da rešiš. Što se tiče omiljene pesme, to je bilo figurativno rečeno.

Ma pronadjite se sami! A sam si se ukljucio u diskusiju bez da te iko ista pita, a pri tom, ti ces meni da govoris da li ja imam problem sam sa sobom.
A figurativno cu ja tebi da kazem da mi se ke..a od tebe vec duze vreme, ali eto zbog kolegijalnosti i naseg zajednickog dugog staza na ovom forumu, bio sam uvek korektam prema tebi.
Dovidjenja iluzionisto.
Imam pravo da se uključim u diskusiju i kada me neko nešto pita i kada me ne pita, kao i svi ostali. Napao si me bez osnova i očekuješ da ti prećutim? Kako da neću. Najlakše je vređati drugog sagovornika bez adekvatne argumentacije. Mogao si da mi na bilo koji način skreneš pažnju da ti nešto kod mene smeta i to u bilo kom momentu, ne bih imao nikakav problem da o tome prodiskutujemo normalnim tonom, jer ja itekako umem da sagledam svoje postupke i priznam sopstvenu grešku ako je napravim, ali ne smatram da sam tebi ili bilo kome drugome dao povod za ovakvo uličarsko obraćanje i ponašanje. A ti i dalje odbijaš da navedeš bilo koji momenat ili situaciju u kojoj ti je nametano mišljenje. Dovoljno govori o tebi i tvojoj zrelosti, ali svakako mi je drago što si se pokazao u pravom svetlu. Lep pozdrav.

Od tebe sam bar zreliji i ispunjeniji u svakom segmentu, tako da u najmanju ruku ispadas smesan.
Napao si ti, u svom odgovoru na moju objavu „sta je problem ako je nekome slusljivo ono sto tebi nije”. Toliko o zrelosti.

Pogledao sam i nastup Lusterke i koliko god da su mi bili favoriti, ono mi nije bilo za pobedu.

Meni su Poljaci uvek negde na periferiji i u najboljem slučaju su mi pesme samo simpatične, kao prošlogodišnja Lunina. Velika su zemlja i tržište, sigurno bi ponuda mogla da bude bolja.

Inače, ima bukvalno identičan deo od nekih desetak sekundi kao u prošlogodišnjoj njenoj pesmi. To je dozvoljeno?

Mislim da je Lusterka mogla fino da se istakne, kada bi se nastup malo prepakovao. Bila bi jedna od žanrovski najutentičnijih pesama, u svakom slučaju. Šteta.

Ta pesma iz '95 mi čak deluje kao da je tada bila ispred svog vremena, pa je zato loše i prošla.. Inače jedna od boljih poljskih ESC pesama. Sa ovim sada je neuporediva, u svakom smislu.

Kada znaš da si omatorio, dok.se sjećaš nastupa Justine 1995. :ROFLMAO: Slazem se da je ta pjesma bila ispred svog vremena ali je i ova iza svog vremena.

Ja se tad rodio, koliko to godina imate kad se sećate Justine iz 1995? 😁🥰

Back