Offtopic

Лепе вести, али лепше би биле да отпусте Кесића и ону водитељку што глуми све монологе.

Što se tiče Yettel optičkog neta, oni koriste Telekomovu infrastrukturu. Slično je i sa Yunetom, nemaju svoju. Ako npr. živite tamo gde ima mts optičkog interneta, to znači da možete da budete korisnik internet paketa Yettela ili Yuneta, umesto direktno Telekoma.

Inače, oglasio se i Telekom. Kupuju NetTV Plus, DTH u Srbiji i Severnoj Makedoniji i licencu za prava na Sport klub za Zapadni Balkan od Junajted grupe, za 652 miliona evra. Od sada će njihovi pretplatnici moći da gledaju kanale kako Arene Sport tako i Sport kluba.

Izvor: https://mts.rs/O-Telekomu/Medija-centar/a124025-Saopstenje-Telekoma-Srbija.html

Pa već se to desilo u oktobru prošle godine. SBB se ne prodaje PPF-u, već "e& (Etisalat) PPF Telecom" grupi, gde je e& iz Abu Dabija vlasnik 50% + 1 akcije, dok je udeo PPF-a 50% - 1 akcija.

Zajedno ta grupa nastupa na tržištima Srbije, Bugarske, Mađarske i Slovačke, dok je O2 u Češkoj izvan te grupe i pripada samo PPF-u.

Tim mog dečka razvija Eon, tako da je ovo dobra vest, jer neće izgubiti tako važnog klijenta. Zanimljivo, ali od Šolaka su dobili mejl koji manje-više izgleda isto kao vest iz N1, tako da on kao njihov zaposleni zna koliko i mi trenutno.

Da li ovo faktički znači da će Nova S i N1 imati šanse da se nađu u Yettelovoj ponudi TV paketa? Deluje previše dobro da bi bilo istinito.

Da li ovo faktički znači da će Nova S i N1 imati šanse da se nađu u Yettelovoj ponudi TV paketa? Deluje previše dobro da bi bilo istinito.
Zato sam se našalio da UG oslobađa Telekom, a i Yettel. 😂😂

Bilo bi jace da je pevala makedonsku verziju gde je Elena frustrirana sto je njen hip hop decko poceo da slusa turbo folk.

Ali lepo zvuci Mica, bas ima jak vokal.

Ima li neko link za prenos Hamadovog meča? ili možda zna kanal u Srb koji će da prenosi? Vidim da prenosi SkySport UK kanal ali taj nemam.

Гледа ли неко Becoming Brigitte од Кендис Овенс? Баш је супер урађено, занимљиво и језиво истовремено. Ако сам и сумњао да је Брижит мушко, сад немам ни мало сумње да је Брижит рођена као мушкарац.

Гледа ли неко Becoming Brigitte од Кендис Овенс? Баш је супер урађено, занимљиво и језиво истовремено. Ако сам и сумњао да је Брижит мушко, сад немам ни мало сумње да је Брижит рођена као мушкарац.
Neee haha ali sam video da slike kruže da je bila muško kao iza Mišel Obamu (lol). Ne znam šta da mislim o tome, mislim da bi za to postojali jači dokazi, obzirom da je starije životne dobi a operacije promene pola ne verujem da su bile dostupne kad je bila klinka, pa da se niko ne seća da je bila muško.
Mada možda i jeste bila, čitava ta priča oko njih mi je svakako malo čudna. Gde gledaš to?

На јутјубу, обавезно гледај куцај Becoming Brigitte. Има уводни део и 5 епизода за сада. Свака је страшнија, а време прође за час колико је занимљиво. Боље од Агате Кристи. И све је зановано на 2 новинара из Француске. Боље од било којег Нетфликсовог документарца. А сама најава Макронових адвоката који су јој послали 2 писма пред тужбу значи да се плаше.

Back