Ne bih rekao da glupa osoba moze imati PRAVO samopouzdanje. Moze imati bahatost ili neosnovanu sigurnost, ali pravo samopouzdanje dolazi iz znanja i iskustva.Ovaj tvit je udzbenicki primer toga da sto je covek gluplji to ima vece samopouzdanje
Ova ako se proširi može definitivno da je košta pobede... ide Tam yeah...Ne znam kad je Mimi ovo rekla i u kom podkastu, ali mi je bezveze da cujem da ona ovako razmislja.
Ja htio da se nadovežem ali vidim da je neki trol/bot pa se ne vrijedi ni cimati oko ovoga
Xeraši skinite se s ku*ca Sari Jo challenge
Koliko želim da se prijavi sledeće godine i pobedi pa da joj se skinu s grbače
Ljudi su generalno postali toliko bolesni da je teško prepoznati ko je trol ko ne lolJa htio da se nadovežem ali vidim da je neki trol/bot pa se ne vrijedi ni cimati oko ovoga
Nažalost većinskoj Srbiji mizoginija nikada nije bila "deal breaker"....Ova ako se proširi može definitivno da je košta pobede... ide Tam yeah...![]()
Pusti me da se nadamNažalost većinskoj Srbiji mizoginija nikada nije bila "deal breaker"....
Vi mene mora da zajebavate. A ja budala pomeram FSC finale da bude 28. da ne bi palo na drugo polufinale
Pitam se da li je ovo zbog mogućeg najavljenog studentskog protesta 1.3. u Nišu?
Zbog Dore?