Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ne znam da li je neko kačio, ali Tam je rekla u nekom podcastu da će pesma ostati trenutne dužine.

Ne mogu nikako da procenim, ali za sad od ovih nekoliko pojavljivanja njenih koje sam video na sceni deluje kao kuvana noga.

Ne znam šta je u pitanju, verovatno nekakva potreba da ispadnu, nazovi, inkluzivni i neutralni, pa onda na spisak stavljaju i one koji su otvoreno problematični poput Lukasa, Maje. To im je izgleda modus operandi, tako i ''izveštavaju'', a čemu trenutno svedočimo.
Zato što svake godine ima jedan SNS/režimski pevač na PZE. Lukas, Maja, Breskvica itd. Prosto njih moraju da puste. Maja Nikolić se još 2012 ponosno učlanila u SNS i regrutovala im nove članove. Pa zato je i predsednik besan i proziva Olju. Jer njihovi pevači nikako da pobede. I baš oni se svake godine žale kako su pokradeni.

I meni nekako nema energiju ali nadam se da grešimo. 😂
Mimi, Tam, Vukayla 3 lutke za koje navijam, ako ne budu lomile kukove ne znam za koga ću glasati. Možda za Maju ona je barem nogu polomila. :/

Prosle godine nakon skandala oko Breskve pricali smo “neponovila nam se ova godina”. Ove godibe vec sada to pricamo samo iz drugog razloga, los kvalitet i nekonkurentne pesme…nadam se trecoj sreci i da cemo sledece godine imati bolji PZE. 😂 Deluje kao vic, ali videcemo treba biti optimisti.

Tam mozda ostavlja prostor da ubaci neki srpski melos i sve nas iznenadi nastupom za produzenim sekundama? Tj tim sto fali?

Ja kad razmisljam o Tam i nastupu jedino sto mi pada na pamet je da su oko nekog odnjista ili kao Dodole, nesto slicno, ritual, nature, "vesticarenje psenice".. uahah drugo mi se nista ne bi uklopilo

Njen melos je pravi srpski i izvorni, dok je kod Tam na delu cist turcizam. Srbija ce prepoznati nas zvuk koji ima i u pesmama Jelene Tomasevic i Zeljka Joksimovica. To je zvuk tuge napacenog naroda kroz svoju istoriju i vekove. A koji se na kraju uvek izdigne i pobedi.

Njen melos je pravi srpski i izvorni, dok je kod Tam na delu cist turcizam. Srbija ce prepoznati nas zvuk koji ima i u pesmama Jelene Tomasevic i Zeljka Joksimovica. To je zvuk tuge napacenog naroda kroz svoju istoriju i vekove. A koji se na kraju uvek izdigne i pobedi.
Se*i, se*i, moj golube beli

YT Lista slusanosti
16.02. Presek u 23h

1. Mimi Mercedez - 862.000
2. Princ - 479.000
3. Bojana i David - 341.000
4. Harem girls - 300.000
5. Nataša Kojić - 290.000
6. Ivana Strbac - 227.000
7. Tam - 230.000
8. Filari - 207.000
9. Tropico - 184.000
10. Maja Nikolić - 153.000

Svi ostali ispod 100.000 pregleda.

:love:Šta mislite Lefkada Tsunami ?
Hej, evo upravo došla sa probe...hvala Bogu nisam ništa slomila...žao mi je to što se desilo Maji, ali ona je profesionalac, najveće ime PZE ove godine i znam da će da izgura do kraja i sa jednom nogom!

No, da se vratim na pitanje i temu. Kostimi nisu šareni, bilo bi previše. Teško ih je bilo dizajnirati zbog koreografije, ali mislim da će se ljudima svideti.
Natup: iskreno, mi smo baš bežali od "bajke", bilo bi previše...super ovo na slikama deluje, ali biće potpuno drugačije i nećemo odmah sve na početku nastup otkriti: "The Genie's is gone, it's time to switch!":p

Ne smem više da pričam, ubiće me ove moje....najgora sam, sve otkrivam...a šta ću kad sam fan ESCa!!!

:love:

Ne znam da li je neko kačio, ali Tam je rekla u nekom podcastu da će pesma ostati trenutne dužine.

Ne mogu nikako da procenim, ali za sad od ovih nekoliko pojavljivanja njenih koje sam video na sceni deluje kao kuvana noga.
Mislim da to i jeste taj njen vajb.
Nesto poput Bili Ejlis, samo zenstvenije.
Mrmlja, senzualna je i to.

Iskreno i meni je proletelo, kao da juce bese 10. decembar kad objavise listu!

Jos dve nedelje spavamo pa PZE!

Gde si bio tada
Da mi ljubav daš?
Što me zoveš sada
Kad mi ne trebaš?

Uh, kad ljubav dam
Ja se poigram
Uh, ali nazad ja se ne vraćam
Da, definitivno je o tome pesma 😂

Pa sad kad joj više ne treba iako je zove, i kad se ne vraća nazad, to je prosto to nadilaženje narodne patnje i tuge, izdigla se i pobedila, kao Mahmood kad se u svojoj pesmi više ne javlja ni na jedan od pet telefona, što podcrtava vezu između Srbije i Starog Egipta jer je Mahmood transrodni Egipćanin.

Ja nocas sanjao PZE

Bojana i David- izveli na scenu neko dvoje male dece da glume njih iz mladjih dana i otvaraju usta dok oni negde sakriveni pevaju, pa se na pola pesme pojave na sceni

Biber - bili mi najbolji... imali neki super nastup s vetrom, dobre vizuale, prelepo otpevano

Mina Lazarevic - glumica - nastupala i ona i takmicila se 😆

Natasa Bekvalac- nastupala i ona dok je pijana Ana Nikolic ometala iz publike i drala se sve vreme

Harem Girls - promenile aranzman pesme... pocetak neki tezak rejv, one igraju iza neke mutne zavese, kasnije u toku nastupa pevaju na nekom velikom kaucu, neke sede, neke leze a neke stoje iza... na kraju pesme svaka donese po jedno stene psa i kao usvoji ga... na pola pesme ova zenska Haremka kao jede Smoki iz kofe na kojoj pise Smoki pa su morali da prekinu prenos jer se to smatra za reklamu i onda su pocele nastup ispocetka bez toga 😆

Status
Not open for further replies.
Back