Zato što svake godine ima jedan SNS/režimski pevač na PZE. Lukas, Maja, Breskvica itd. Prosto njih moraju da puste. Maja Nikolić se još 2012 ponosno učlanila u SNS i regrutovala im nove članove. Pa zato je i predsednik besan i proziva Olju. Jer njihovi pevači nikako da pobede. I baš oni se svake godine žale kako su pokradeni.Ne znam šta je u pitanju, verovatno nekakva potreba da ispadnu, nazovi, inkluzivni i neutralni, pa onda na spisak stavljaju i one koji su otvoreno problematični poput Lukasa, Maje. To im je izgleda modus operandi, tako i ''izveštavaju'', a čemu trenutno svedočimo.
Sačekaj da ih vidiš kako igraju na nastupu, pa onda smatrajRealno nema smisla bez plesaca bolje nek sutnu neku
Se*i, se*i, moj golube beliNjen melos je pravi srpski i izvorni, dok je kod Tam na delu cist turcizam. Srbija ce prepoznati nas zvuk koji ima i u pesmama Jelene Tomasevic i Zeljka Joksimovica. To je zvuk tuge napacenog naroda kroz svoju istoriju i vekove. A koji se na kraju uvek izdigne i pobedi.
Hej, evo upravo došla sa probe...hvala Bogu nisam ništa slomila...žao mi je to što se desilo Maji, ali ona je profesionalac, najveće ime PZE ove godine i znam da će da izgura do kraja i sa jednom nogom!Šta mislite Lefkada Tsunami ?
Mislim da to i jeste taj njen vajb.Ne znam da li je neko kačio, ali Tam je rekla u nekom podcastu da će pesma ostati trenutne dužine.
Ne mogu nikako da procenim, ali za sad od ovih nekoliko pojavljivanja njenih koje sam video na sceni deluje kao kuvana noga.
Njen melos je pravi srpski i izvorni, dok je kod Tam na delu cist turcizam. Srbija ce prepoznati nas zvuk koji ima i u pesmama Jelene Tomasevic i Zeljka Joksimovica. To je zvuk tuge napacenog naroda kroz svoju istoriju i vekove. A koji se na kraju uvek izdigne i pobedi.
Da, definitivno je o tome pesmaGde si bio tada
Da mi ljubav daš?
Što me zoveš sada
Kad mi ne trebaš?
Uh, kad ljubav dam
Ja se poigram
Uh, ali nazad ja se ne vraćam