Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ako Maja prođe u finale možda se istripuje da može pobediti, a kad krene glasanje onda napusti studio ko Lukas 🤣
Ako ništa makar neki show da bude 😁

Neznam sta vam je pa mi vec dugo nemamo dobru pesmu za ESC nije ova godina nista puno losija od predhodnik izuzev Konstrakte.

Meni je smešno što smo drhtali zbog Princa na spisku, a on došao čisto da se pojavi, njega ESC ne interesuje ove godine.

Petar na X-u navija za Mimi, tako da ona pobeđuje? E pa ništa onda, ne mora ni da se organizuje PzE ako je Petar sa X-a odlučio.

Majin spot - ne znam kako je nije sramota da joj pesma zvuči kao demo.

Ne znam, kao što sam rekao meni su kad pogledam izabrane pesme naše odlične. 😂 a obzriom da je Expo27 spoznor PZE-a (video sam da piše na bilbordima nekim) možda budemo imali para i za dobar nastup na ESC.

S obzirom da ocekujemo ostanak u polufinalu, sve mimo toga je uspeh... Maja moze, Princ moze, Bojana i David moze, Mimi Meće moze....

Mrzi ih da naprave nove bilborde.
Još gore, pošto je u pitanju LED ekran - mrzi ih da izmene .ai fajl i da pošalju vlasniku bilborda. Možda su produžili državni praznik, ko zna.

Elem, možda je i dobro što ne postoji toliki hajp. Kad su mala očekivanja, najveće su šanse za neko prijatno iznenađenje.

Ali ljudi, odnažžene su izvukle ove Mimine intervjue namerno sada pred PZE da bi pogurale priču isključivo da bi ona bila diskvalifikovana. Oba intervjua su iz septembra 2023. godine.

Ti stavovi su bili jednako maloumni i tada i sada i biće za gazillion godina. Mogla je komisija po meni i na to da obrati pažnju i da u obzir uzme to kakav javni ugled imaju izvođači (kao što je mogla da izbegne bezuspešno oživljavanje karijere izvesne pevaljke koja je pre toga pljuvala RTS na sva zvona) ali šta je tu je, sad su tu i daj da festival prođe kako prođe. Očekivanja su svakako nikakva, a u ovom trenutku rekao bih da je ESC dosta nisko na listi prioriteta javnosti.

Kao što rekoh, nije da je ona i do sad (van tih komentara sa podcasta) bila moralna vertikala, barem se nadam da nije bila nikome.

RTS je pustio i narkomana, nasilnika nad ženama Lukasa, zašto bi sad izbacili Mimi?
Mislim, čim je Maja tu, jasno je da njima do ugleda nije stalo.

Bukvalno se molim da Tam ili Vukayla pokidaju, jedva čekam da ovo prođe.

Ti stavovi su bili jednako maloumni i tada i sada i biće za gazillion godina. Mogla je komisija po meni i na to da obrati pažnju i da u obzir uzme to kakav javni ugled imaju izvođači (kao što je mogla da izbegne bezuspešno oživljavanje karijere izvesne pevaljke koja je pre toga pljuvala RTS na sva zvona) ali šta je tu je, sad su tu i daj da festival prođe kako prođe. Očekivanja su svakako nikakva, a u ovom trenutku rekao bih da je ESC dosta nisko na listi prioriteta javnosti.

Kao što rekoh, nije da je ona i do sad (van tih komentara sa podcasta) bila moralna vertikala, barem se nadam da nije bila nikome.
Ma kmisija nije sposobna ni da odabere najbolje prijavljene pesme, baš bi se iscimali još da proveravaju šta je svako od prijavljenih nekad izjavljivao.

Ovo kazes svake godine😂

Nije nista toliko strasno, jednostavno je proslo par nedelja od pesama i dosadno vam je i nemate sta drugo da radite osim da mracite.
Zato si ti tu sa oreolom da nas osvetlis, Sveta Petko Paraskevo

Status
Not open for further replies.
Back