Samo nek se ovo zavrsi vise. Najbolnija PZE sezona sto se mene tice.
Još gore, pošto je u pitanju LED ekran - mrzi ih da izmene .ai fajl i da pošalju vlasniku bilborda. Možda su produžili državni praznik, ko zna.Mrzi ih da naprave nove bilborde.
Ma kmisija nije sposobna ni da odabere najbolje prijavljene pesme, baš bi se iscimali još da proveravaju šta je svako od prijavljenih nekad izjavljivao.Ti stavovi su bili jednako maloumni i tada i sada i biće za gazillion godina. Mogla je komisija po meni i na to da obrati pažnju i da u obzir uzme to kakav javni ugled imaju izvođači (kao što je mogla da izbegne bezuspešno oživljavanje karijere izvesne pevaljke koja je pre toga pljuvala RTS na sva zvona) ali šta je tu je, sad su tu i daj da festival prođe kako prođe. Očekivanja su svakako nikakva, a u ovom trenutku rekao bih da je ESC dosta nisko na listi prioriteta javnosti.
Kao što rekoh, nije da je ona i do sad (van tih komentara sa podcasta) bila moralna vertikala, barem se nadam da nije bila nikome.
Oduvek je tako.Ispada da druge televizije više promovišu PZE nego RTS.
Ma prelepe!Ispada da druge televizije više promovišu PZE nego RTS.
Na BLIC TV za njih dve rekli Lady Gaga i Rijana. I obe nastupaju pod rednim brojem 14.
Zato si ti tu sa oreolom da nas osvetlis, Sveta Petko ParaskevoOvo kazes svake godine
Nije nista toliko strasno, jednostavno je proslo par nedelja od pesama i dosadno vam je i nemate sta drugo da radite osim da mracite.
Mila mi je malo stisnuta, neka dođe za koju godinu jer je ogroman potencijal za Evroviziju.Ispada da druge televizije više promovišu PZE nego RTS.
Na BLIC TV za njih dve rekli Lady Gaga i Rijana. I obe nastupaju pod rednim brojem 14.