Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Hoće li eurovisionworld postaviti više kvote za naš izbor. Ko da nije dovoljno što nas svake godine potcenjuju sa kvotama za pobednika -.-
Prošle godine su postavili tek nekoliko sati pred finale. To je prvi put da su uopšte stavili kvote za naš izbor. Moguće da ih i ne bude.

Nema poente nositi rukavice dok se RTS bojkotuje. Ako žele svi da se izgura ovaj PZE, bolje je da ne privlači nikakvu pažnju javnosti.
Ja vidim da autor pesme koja je upala kao zamena ne bojkotuje RTS, a na protestima protiv RTS je bio, kao i na samim protestima od prvog dana.
Sad jos da vidimo da li ce sutra biti u RTS-u.

Ma jasno je meni sve, samo što već vidim kako će festival da doživi linč i kako će zluradi Klanšček i ostali da udare po zabavnom programu nikad jače.

Jedno je kada masa ljudi nosi simbole, a skroz je druga stvar kada neko to individualno uradi u lajvu ispred kamere. Još ako kojim slučajem izvođač sa takvom porukom pobedi isto će da trpi mobing, a neko će to tumačiti i kao skupljanje simpatija. U svakom slučaju mislim da se produkcija spremila na sve moguće scenarije, uostalom videćemo atmosferu večeras.

Hoće li eurovisionworld postaviti više kvote za naš izbor. Ko da nije dovoljno što nas svake godine potcenjuju sa kvotama za pobednika -.-
Pošalji im poruku dolje u kontakt opcijama s linkom na srpske kvote. Ja sam to napravila za Doru i dva-tri dana kasnije su ih stavili!

Koliko ste dosadni vise sa politikom pa ovo je uzas! 🤮🤮🤮 Znaci ako neko ima najbolju pesmu a nema isto misljenje i nepodrzava studente nezasluzuje pobedu!? Pustite da svako radi sta hoce i kako misli i prestanite da pisete o politici ovo je Forum Pesme za Evroviziju!

A gde je pravilnik o glasanju pitam?

Srećan PZE dan svima koji slave, ako neko od takmičara čita ovo srećno i vama. Nadam se da će sve lepo biti bez napetosti i neke toksičnosti večeras, sutra i u petak. ❤️

Za sve Vukayldine, 😉
Upravo poslušah Mimi i nahvalila je Vukaylu kao izuzetno harizmatičnu i nadrealno talentovanu mladu umetnicu sa kojom se odlično skapirala (na probama pretpostavljam) i da joj je Vukayla jedan od favotita.
Na pitanje da li bi je povela na Turbo žurku rekla je naravno da da!

Drago mi je da nema sujete kod Mimi i da iskreno kaže ono što misli nevezano za to da li joj je neko konkurencija ili nije.

Juče je poslušah kako je B&D a posebno samu pesmu pohvalila. Za Tam sve najbolje, logično a za Maju da joj je najveći neprijatelj na PZE-u iako joj je Maja glavni favorit i konkurencija što se same pesme tiče. 🤣

Ova godina i PZE imaju neki svoj šarm i učesnici su mi baš simpa a nevezano za nešto slabije pesme.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back