Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Što se bine tiče - i dalje stojim pri stavu od prošle, pa i pretprošle godine da je jako bezveze da se ne koriste kapaciteti RTV-a, imaju onoliku zgradurinu na Mišeluku novu i opremljenu tip-top, a koliko znam najveći studio tamo je iste veličine kao i ovaj na Košutnjaku, ako ne i veći, ima sasvim dovoljno mesta. A RTV svakako ni ne koristi skroz taj studio, dakle zvrji prazan bukvalno. Nek se dogovore nešto, RTV da lokaciju, Sky scenu a RTS uređivački i kreativni tim. Može se jako lepo sklopiti stvar.

Što se utisaka od sinoć tiče (mada nisam uspeo da odgledam ceo PzE) - Filarri i Haremke su bili jedino što je iole približno nekom paketu za ESC, mada je i to miljama daleko od spremnog. Filarri je izvukao maksimum iz svoje pesme, ne vidim tu prostor za napredak, Haremke mogu bolje i zato bih im dao prednost u odnosu na M&G. Ostalo je bilo nit smrdi nit miriše, indiferentno.

Juce bukvalno niko nije imao staging.
Zaista blamantno, jedino su Haremke imale neku ideju, Filarri, Igor Simic i jos neko mozda, ostali nista, prazna scena, nema efekata, nema plesaca, nema cak ni zanimljivih kadrova, osecao sam se kao da gledam jutarnji program
Razumem da sve kosta, ali nemoguce da niko nema barem jednu polusmislenu kreativnu ideju?

Sale Tropico nakon ispadanja poručio "Pitajte RTS za sve".
Hahah koliko naši izvođači ne umeju da prihvate poraz to je čudo jedno. Liče, gušio si se tokom cele pesme, a engleski te je dokrajčio, zvučao si kao da imaš šljivu u grlu. Nastup ti je bio nepostojeći, pesma premlaka, šta si drugo očekivao?

Pitam se hoce Maja pljuvati RTS ako ona prodje u finale a Tanja Banjanin ne prodje, ili je to argument koji se poteze samo kada ona ispadne

Sale Tropico nakon ispadanja poručio "Pitajte RTS za sve".
Hahah koliko naši izvođači ne umeju da prihvate poraz to je čudo jedno. Liče, gušio si se tokom cele pesme, a engleski te je dokrajčio, zvučao si kao da imaš šljivu u grlu. Nastup ti je bio nepostojeći, pesma premlaka, šta si drugo očekivao?
Zato ja i ne želim nekad da se “zvezde” naše prijave na PZE, prvo što će svako od njih imati “bolju pesmu” u karijeri nego tu što je poslao na PZE, pa onda se dečurlija zalepe za njih (ne mislim na Tropico) pa budu previše toksična, komentari u live-u sinoć na YT i prošle godine su pravi dokaz toga. Da ne spominjem koliko samopouzdanje da odnose pobedu i da je sve namešteno ako ne pobede. Kad vidim nekog punog sebe odmah mi padne u očima. 😂
Zato najviše volim kad anonimus ili polu anonimus pojede.

Jao bože, zaboravio sam na momenat da će Tanja Banjanin proći u finale na konto žirija.

Pojedini ucesnici sinoc dosli bez nastup-a koliko para toliko i muzike .

Upravo. Zabavljajte se sa nasim festivalom ako vec nemate nikakva ocekivanja za posle 🥰🇷🇸

Caka je preslatka i prelepo peva ...Steta sto nije dosla sama i sa drugom pesmom

Одгледао сам само снимке неколико наступа и утисак је бла.

Филари одличан наступ, његово певање (рецитовање) катастрофа, песма непостојећа.

Харемке пристојне али ни близу онога шта је могло да се направи уз ову песму. Костими су у нивоу Моје 3. Јасно је мени да све то пуно кошта али... У сваком случају једина конкурентна песма за ЕСЦ из овог полуфинала.

Остали неприметни и безвезе.

Ено Кеба већ прети јер је његово младунче испало. Школује се годинама у Америци и резултат тог школовања је ванвременска мудрост "up and down, горе доле".

Back