Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Ja moram priznati da sam razočaran Majinom haljinicom. Očekivao sam neko veliko ludilo, ipak je postavila visoke standarde 2018. sa onom kartonskom kragnom na koju je nalepila cirkone.

Molim vas ne izvrćite argumente. Diskusija se sve vreme vrti oko toga da nije dobro da pobedi favorit žirija (potencijalno Vukayla) i da zato mora Mimi da pobedi jer će zaboga propasti PZE, dok se istovremeno vrti narativ ma nije bitno ko će da pobedi.

Def je vreme je za log out da se fokusiram na prenos, uživajte svi!

Ja moram priznati da sam razočaran Majinom haljinicom. Očekivao sam neko veliko ludilo, ipak je postavila visoke standarde 2018. sa onom kartonskom kragnom na koju su lepili cirkone.
Rekla je malopre da joj nije to haljina za nastup, ako misliš na ovu žutu. Ipak ostaje ona dugačka bela.

Molim vas ne izvrćite argumente. Diskusija se sve vreme vrti oko toga da nije dobro da pobedi favorit žirija (potencijalno Vukayla) i da zato mora Mimi da pobedi jer će zaboga propasti PZE, dok se istovremeno vrti narativ ma nije bitno ko će da pobedi.

Def je vreme je za log out da se fokusiram na prenos, uživajte svi!
Diskutujemo i o jednom i o drugom, ne vidim problem lol

Kakva je ovo anti Vukajla kampanja sad, jel znate nešto što mi ne znamo? 😂 Meni i dalje Tam ima najpamtljiviju pesmu, ali ako Vukayla bude imala bolji nastup, a Mimi mi bude neprijatno da gledam, matematika je jasna. A Vukayla svakako neće pobediti ako dobije 0 poena publike, pa ne vidim što bi njena pobeda bila problem.

Meni je samo malo smesno sto pominjete da 3 godine nece ici favorit naroda, kad su Princ i Luke imali prakticno isti broj glasova 💀 locals nisu bili narocito odusevljeni ni sa cim sa tog pze-a, Princ je "uzeo" televote cisto jer su se strejtasi udruzili protiv Luke, Filipa, Dzipsija itd..
Pritom, ne zna se jos ko ce biti favorit publike, ako Mimi ne pokida uzivo, pitanje je da li bi imala najvise glasova publike, nema ona fanove i organizovano glasanje kao Breskvica, a mozda cak ostave proporcionalni sistem za finale, pa ce svakako pobediti ko god uzme televote

Hahahaha Kurtić iz godine u godinu sve bolji sa stajlinzima i igračicama. A i ovaj stranac grmi 🤣

Back