Rekla je malopre da joj nije to haljina za nastup, ako misliš na ovu žutu. Ipak ostaje ona dugačka bela.Ja moram priznati da sam razočaran Majinom haljinicom. Očekivao sam neko veliko ludilo, ipak je postavila visoke standarde 2018. sa onom kartonskom kragnom na koju su lepili cirkone.
Vcrs ce biti gadno. I sinoc je bilo a kamoli tek vcrs.Nešto mislim da Ivana Štrbac ili Lensy ispadaju.
#voimjaocaisina
Konje ovogodisnja Hristina?
Diskutujemo i o jednom i o drugom, ne vidim problem lolMolim vas ne izvrćite argumente. Diskusija se sve vreme vrti oko toga da nije dobro da pobedi favorit žirija (potencijalno Vukayla) i da zato mora Mimi da pobedi jer će zaboga propasti PZE, dok se istovremeno vrti narativ ma nije bitno ko će da pobedi.
Def je vreme je za log out da se fokusiram na prenos, uživajte svi!
FilaretKo je ovogodisnja Hristina?
Zezuz Hristo
Ta je još običnijaRekla je malopre da joj nije to haljina za nastup, ako misliš na ovu žutu. Ipak ostaje ona dugačka bela.
Otvara joj se gips ko Crveno more pred MojsijemTa je još običnijaočekivao sam neke freske po haljini, neću ovakvu najavu!
Rekla je da je Olja izvukla haljinu iz RTS skladištaTa je još običnijaočekivao sam neke freske po haljini, neću ovakvu najavu!