Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Meni se kod Tam recimo bas dopala haljina, pa i vizualni identitet, veci je problem sto nema nicega na samoj sceni, morala je da ima neki koncept i nesto inovativno da sakrije cinjenicu da nije plesac, plus naravno mnooogo bolji kadrovi, mada kadriranje je horor kod svih nastupa ove godine, rts se vratio u njihove najgore godine 2018-2019
Baš to. Bolje bi izgledalo da je imala stalak ako već ne igra toliko, i onda kadrovi i svetla mogu da naprave to da liči na nešto

I stigosmo do bajke „Ima vremena do maja” i njenih glavnih likova princa Revampa i čarobne vile Apgrejdine Nastupić.
Hoće li ih opet pobediti zla veštica Realnost?

Season 8 Tns GIF by THE NEXT STEP

Slegli su mi se utisci malo, tako da — Tam, Vukayla i Harem Girls. Pesma od Tam mi je definitivno najbolja i najzanimljivija u paketu. Ali mislim da nema šanse da RTS unapredi taj nastup i unese u njega to što fali da bi bio još efektniji. Iako mi se sinoć dopala i estetika i vizuali (osim njene haljine), mislim da nastup treba još da se doradi za veliku scenu, što me malo brine. Plus je Tam malo ukočena, ali je super pevala.

Vukayla, s druge strane, je isto podbacila. Bila je previše statična i nesigurno je otpevala. Ali definitivno ima glasovne sposobnosti da pesmu otpeva odlično, ako se dovede u red do finala i potencijalne Evrovizije. Zato mislim da bi, u globalu, potencijalno bila bolji paket od Tam, samo zato što bi taj vokal bilo lakše srediti i da bi manje smetao dosadan nastup nego ako bi RTS upropastio nastup od Tam. Tako da, samo zbog njihove nesposobnosti, biram Vukaylu.

Pesma od Harem Girls me nije oborila s nogu, ali su mi kao paket nekako zanimljivi, a glavna pevačica peva odlično, tako da bi mi bilo sasvim u redu i da oni pobede. Samo trebalo bi više istaći vokal Natalije, posebno u određenim delovima pesme. Al sve u svemu, ko god da pobedi, nešto fali i nemam prevelika očekivanja od nas ove godine.

Super. Sad pošto si se ismejao vrati se na moj post i pokaži mi gde sam napisao da Tam treba da pobedi.

Da ti bude još smešnije poslaću sutra glas za Tam, zato što mi se može
OK, tvoja stvar. Ali njena pesma je skroz nekonkurentna.

I stigosmo do bajke „Ima vremena do maja” i njenih glavnih likova princa Revampa i čarobne vile Apgrejdine Nastupić.
Hoće li ih opet pobediti zla veštica Realnost?

Season 8 Tns GIF by THE NEXT STEP
Pa bilo je pitanje vremena samo.

Nek pobedi izvođač koji dobije najviše televoting glasova, pa ko god to bio. Tako je najbolje za kredibilitet festivala. Svakako nemamo nijedan kršten paket koji žiri mora da izgura do pobede. Red je da se pusti publika da oduči, jer nemamo šta da izgubimo.

Iskreno, možda je moje rezonovanje potpuno off, ali ako ispadamo u polufinalu, radije bih da pošaljemo Mimi ili Princa za koje mi neće biti žao ako ispadnu. Sa druge strane bih se baš smorio da ispadne tam.

Nek pobedi izvođač koji dobije najviše televoting glasova, pa ko god to bio. Tako je najbolje za kredibilitet festivala. Svakako nemamo nijedan kršten paket koji žiri mora da izgura do pobede. Red je da se pusti publika da oduči, jer nemamo šta da izgubimo.
Slažem se, idealna godina za takav scenario. U tom slučaju Princ ili Mimi idu.

Back