Slegli su mi se utisci malo, tako da — Tam, Vukayla i Harem Girls. Pesma od Tam mi je definitivno najbolja i najzanimljivija u paketu. Ali mislim da nema šanse da RTS unapredi taj nastup i unese u njega to što fali da bi bio još efektniji. Iako mi se sinoć dopala i estetika i vizuali (osim njene haljine), mislim da nastup treba još da se doradi za veliku scenu, što me malo brine. Plus je Tam malo ukočena, ali je super pevala.
Vukayla, s druge strane, je isto podbacila. Bila je previše statična i nesigurno je otpevala. Ali definitivno ima glasovne sposobnosti da pesmu otpeva odlično, ako se dovede u red do finala i potencijalne Evrovizije. Zato mislim da bi, u globalu, potencijalno bila bolji paket od Tam, samo zato što bi taj vokal bilo lakše srediti i da bi manje smetao dosadan nastup nego ako bi RTS upropastio nastup od Tam. Tako da, samo zbog njihove nesposobnosti, biram Vukaylu.
Pesma od Harem Girls me nije oborila s nogu, ali su mi kao paket nekako zanimljivi, a glavna pevačica peva odlično, tako da bi mi bilo sasvim u redu i da oni pobede. Samo trebalo bi više istaći vokal Natalije, posebno u određenim delovima pesme. Al sve u svemu, ko god da pobedi, nešto fali i nemam prevelika očekivanja od nas ove godine.