Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Hit mi je što je Breskvica imala više pozitivnih komentara na nastup nego Mimi sad (ne mislim na forum već generalno na komentare na yt i mrežama). Žena je samo omašila vajb pesme, dok je Breskvica bila fejl u svakom smislu, kič, jeftina, dated, loše zvučala...

Glasam iz te miticne dijaspore (previse joj se daje na vaznosti i njenij ulozi u glasanju) glasam svake godine za nase (sem za Balkaniku) i glasacu u finalu za bilo kog od favorita, sem Princa i Mimi. Te dve pesme me ne raprezentuju.

Mislim da bi RTSu dobrooo leglo jedno ostajanje u polufinalu.
Da to shvate kao šamar da nešto MORAJU da menjaju. Kao što ste primetili, mi nemamo dosadne, netalentovane i nesposobne izvođače. Ali delegacija mora da nađe tim kreativnih ljudi sa vizijom za nastupe.

Šta Švedska sve uradi sa svojim prosečnim pesmama.... Ili Ukrajina koja uvek ima brutalan stejdžing. Dok je npr. Durum Durum pesma koja je mnogo zanimljivija po svojoj strukturi od većine pesama sa drugih nacionalnih finala, pa i Turbo Žurka. Ali DŽABE kada nastupi NE POSTOJE.

Ako nemaš nastup nemaš čemu ni da se nadaš i to je tako.

Takodje, Vukayla u trendingu
I Maja je ušla u trending. Trenutno je #15
Ne mogu da dočekam da vidim ko je bio u žiriju kad ona nije prošla u finale. Mislim da nije u redu, da je bilo ko drugi polomio prst odustao bi, a ne nogu. Trebali su da cene to što ih je ispoštovala i nastupila uprkos povredi.

Da li se samo meni nije svidelo Vukaylno pevanje sinoc? 🙄 Meni je ono izgledalo kao da se muci dok peva.
malcice je ispala iz tonaliteta pri prvom prelasku sa engleskog na srpski, ali van toga vrhunsko pevanje i kontrola glasa

Back