Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Meni nastup tam nije bio loš u odnosu na kako sam očekivao. Mada je problem što smo svi mi već uleteli u ovo sa nekim predubeđenjima i slikama u glavi kako čiji nastup treba izgledati.
Tačno.

Meni se prvom ne sviđa ta praistorijska estetika, da ja radim nastup izgledala bi kao slovenska boginja, a ne kao boginja plodnosti iz kamenog doba, mada tako je kako je, u suštini vizuali nisu loši, grafika na ekranima mi se sviđa. U svakom slučaju, okej je nastup, da ima malo više energije delovalo bi to dosta bolje. U recapu neironično je najbolje delovala lol

Top 16 posle nastupa

16. Harem girls- nemam komentar 1/10
15. Princ- imam neki gadan osecaj u stomaku da ce da pobedi a ako stvarno pobedi ja se pozdravljam sa eurovizijom i nema me do sledece godine 1/10
Sledeci su kategorija za mene nebitno i dosadno niti cu da ih gledam u finalu i ocena 2/10
14. Marsali
13. Sedlar
12. Ana
11. Ohajo
10. Milan Nikolic i Caka
09. Kruz Roudi

08. Filari- nastup ga izvadio da ne bude u ovoj gore kategoriji 4/10
07. Lensy- bila sedma ostala sedma,nastup nije za pamcenje,solidno pevanje 6/10
06. Iskaz- pre nastupa bio mi je prvi..nisam odusevljen..sad je samo neki prosek 6/10
05. Bojana x David- isto mesto kao i pre nastupa..videcemo u finalu dal ce da se poprave 7/10
04. Tam- pala za jedno mesto..neupecatljiv nastup..najvise mi nekako njeno lice kvarilo utisak..cudno je izgledala ne na dobar nacin 7/10
03. Vukayla- malo bolja od Tam ali takodje neupecatljiv nastup..pocetak nekako nema nigde veze sa pesmom ili ja nisam video..pevanje kao dranje..8/10
02. Mimi- jedino ona sto valja..vizuali promaseni..nigde veze sa Srbijom tek na kraju kad vidimo neku narodnu nosnju..8/10
01. Biber- ovde ne treba bog zna kakva koreografija..njeno pevanje ulazi u prvi plan 9/10
U Bazel po meni moze bilo ko od 1 do 7 mesta..sve posle toga ako bude bicu razocaran:)

Možda treba razmisliti i o Filariju.. Ovo mu je treći pokušaj. Baš se potrudio i nastup mu izgleda vrhunski. Pesma i nije neki spektakl ali više od polovine izabranih pesama drugih zemalja su kudikamo gore.
U rangiranjima stranaca Filari je u samom vrhu (prvo ili drugo mesto)..

Meni je Tam favorit u smislu pesme, ali mi je nastup loše snimljen i to mi je glavna zamerka. Njena energija je takva kakva jeste, ali bi sve verovatno drugačije izgledalo da su kadrovi uži, dinamičniji, a ne da stalno imamo prikaz cele scene. Pošto su svi nastupi tako snimljeni jasno mi je da nije do sve do nje i njenog tima. Fali i onih 30s.

Ako bih birao nastup koji bismo morali nekome da platimo da ga ispolira do besvesti onda bi to sigurno bio njen.

Mislim da bi Mimi Mercedez jedina prošla u finale na Eurosongu, ali ok bi mi bila pobjeda Harem Girls jer mislim da bi bilo vrijedno rizika i pjesma je dobra, a možda bi i one prošle. Tam bolja opcija od Vukayle.

I ja nešto mislim da bi Tam bila bolja opcija od Vakayle, ipak je Durum durum originalnija pjesma.
Durum durum kao pesma ima mnogo veći potencijal, to je činjenica, ima i taj catchy refren koji pali na prvu.

Da je RTS drugačiji slao bih Tam bez razmišljanja, da znam da će oni uraditi sve u svojoj moći da taj nastup izgleda brutalno, da će unajmiti prave ljude da rade nastup, da će uložiti u isti, ali od toga nema ništa.

Kolko ste pisali da je Tam kuvana noga i da je diskutabilno pevanje uživo to je sve bilo super. Samo ti kostimi su kriminal, a to može da se menja ako se kojim slučajem desi pobeda. Zaboravljamo da ljudi glasaju za pesmu iako je performans loš, šta je kuknjavna Angelina uradila sa Origami pa prošla visoko i to kod žirija.

Mislim da bi Mimi Mercedez jedina prošla u finale na Eurosongu.
Bukvalno ja ne vidim sa kim drugim mi možemo do finala. Dijaspora će jedino glasati za Turbo žurku, a na glasove stranaca nemojte preterano da se oslanjate.
Vukayla mi je isto top, ali nema šanse za finale Evrovizije. Sve u svemu nastupi lošiji i od očekivano loših.

Vukaylin fit mi baš ne ide uz pesmu, a i ovi igrači su mi krindž. Al očito da se ljudima sviđa I guess.

Svakako je dobro što zna da peva i što je pesma odlična, pa je prostor za napredak što se tiče stejdžinga velik.

Ukrajinska delegacija bi nabudžila nastup za Durum Durum i dovela ga do perfekcije čak i da ima 10 dana roka do predaje rešenja za nastup. RTS-u ne bi bilo dovoljno ni da se festival održava početkom januara.

Vukaylin fit mi baš ne ide uz pesmu, a i ovi igrači su mi malo krindž. Al očito da se ljudima sviđa I guess
Očigledno je cilj bio da naprave futuristički nastup koji prati taj futuristički zvuk, ali ispalo je nekako dated.

Mislim da bi Miloš Šarović mnogo bolji posao odradio, nije mi jasno zašto je ghostovao devojku nakon što su se dogovorili za nastup ☠️

Vukaylin fit mi baš ne ide uz pesmu, a i ovi igrači su mi krindž. Al očito da se ljudima sviđa I guess.

Svakako je dobro što zna da peva i što je pesma odlična, pa je prostor za napredak što se tiče stejdžinga velik.
Da autfiti previše mračni, ni meni se na sviđaju, ali je pokidala live pevanje a pesma je pamtljiva. Zato mi se sviđa, nastup ništa posebno i neviđeno.

Sad kad Aladin bude veći hit u Bosni nego u Srbiji, kao Muškarčina 😂 Trenutno #12 u trendingu

Back