Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Rekoh ranije, biće mi neizmerno drago da vidim njegovu facu kad bude ispušio. Tek mi je za no comment ovo ignorisanje Haremke, možeš biti i Pavaroti (a nisi), ako si pritom nula od čoveka (što svakako jesi), onda ti džaba sve.
Ja jedva čekam da vidim face SRBENDA kada mi ispadnemo a Albanija ošuri u finalu!

Sad Olja davala intervju, kaže da je veoma zadovoljna izborom Princa, da se na Evroviziji izuzetno cene tako fantastični vokali.

Treba da se slegnu utisci, biće valjda to dobro u maju. :)
Smeniti je! Odmah! 😝

Jooooj kada Princu RTS umesto propa u Bazelu udesi balon u obliku meseca i kadar iz Ženeve jašaaaa

zizela-ivana-zizela.gif

Vokal je super, samo ne valja instumetal. Ali bicepsi valjaju

Pa dobro sad. Ne mislim da su toliko kupljeni glasovi. Princ ima svoju glasacku bazu to smo videli i 2023. Bojana i David su popularni među mlađim devojčicama a i oni imaju fan bazu iz Pinkovih zvezdica.
Koja bre glasacka baza, gde mu je ta baza da mu nabije preglede na pesmama koje nisu za PZE? Kupljene su kartice i te godine

Nadam se da će babe i usamljene mame gledati Princa na Evroviziji sa ugašenim zvukom od televizora i da će tapkati glasove😍😍😍

Koja bre glasacka baza, gde mu je ta baza da mu nabije preglede na pesmama koje nisu za PZE? Kupljene su kartice i te godine
Pa 15 hiljada glasova. Nije to neka velika cifra. Dovoljno da je Vranje samo glasalo i eto.

Ja sam samo zahvalan sto sam radio i nisam mogao da gledam uzivo, ovo je uzas. Bravo za 12icu zirija sve ostalo flop.

Back