Petar
Ekspert
Sad kad nas stave između Finske i MalteView attachment 30992gledajuci ovaj 2nd half, tek sad mislim da necemo proci, mada i ne treba, realno zasluzujemo nq
Ma ima prostora da se do maja napravi fantastičan nastup. Njegov kostim pod hitno mora da se menja. Kostim ove devojke što se vrti i nije toliko bitan jer se ni ne vidi. Može da ostane ova srebrna boja sa šljokicama.
Pa nego koga ceSad kad nas stave između Finske i Malte![]()
Pa bice dobro kako god okrenes. Ako prodje, makar nece biti prekinut niz finala.Hit mi je što navijamo da ispadne u inat Rts-u, a vrlo verovatno će proći.
Pa to su naši ljudi, koliko je tužno da svaki naš predstavnik od nas Srba dobija hejt. Po čemu se mi razlikujemo od Breskvicinih glasača kada ovo radimo i pišemo sve najgore o njemu. Ružno.
Bili bi još više seksi da smo poslali Sedlara razbijača...A makar ćemo biti seksi ove godine.
Po pravilniku je za sve oko TVT-a kriv operater i Comtrade - RTS je tu zaštićen kao suza tako da sumnjam da će otvarati istragu. Uostalom, niko ovde ne sumnja u legalnost tih glasova koliko u etičnost istog. Kao što su i glasovi na Evropesmi sve tri godine bili regularni pa opet nije bilo ni e od etike takmičenja.A možda RTS otvori istragu oko televotinga pa ponisti ili ponovi izbor
Pa to jeste tačno za niz, al nekako bi bilo slađe da ispadne jer treba Rts-u jedan šamar već dugo ga zaslužuje.Pa bice dobro kako god okrenes. Ako prodje, makar nece biti prekinut niz finala.
Upravo to. U slučaju prolaska će samo nastaviti da pravdaju svoju frazu "veliki uspeh za jednu malu zemlju".Pa to jeste tačno za niz, al nekako bi bilo slađe da ispadne jer treba Rts-u jedan šamar već dugo ga zaslužuje.
Mislim da smo dobili odgovor na to pitanje mnogo putaako nista, ako slucajno prodje u finale, dobicemo odgovor na pitanje veka:
Da li esc ziri ceni srpaki entry sa dobrim glasom