rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ali, ovaj AI u nastupu. :rolleyes:
Pa Mila leva, pa Mila desna, pa Mila donja, s poda. Pa donju pomilujem.
Pa ja sedim na mesecu; iza mene drugi mesec.
Haos.
I koja je fora s ružom? Šta je ideja? I zašto se ona žena vrti s plafona?
Pa stajling iz nekog drugog nastupa.
Da su dodali Kemiša, pa da zaokruže koncept. Ovako ne razumem.

Cela ta njegova ekipa, potpuna enigma.
Puzzling Season 2 GIF by The Roku Channel

Ajde i ja Princu da poželim srećan put u Bazel, budi nam hot to ti je jedini adut da ne budeš skroz nebitan. Lepo nam pevaj, smuvaj nekog ti to možeš. U finale ćeš proći nekako, bacio sam ti tarot malo pre.

Ja ću da poželim sreću punopravnoj članici EBU-a RTS, da se od sledeće godine malo dozovu pameti, te da zabrane i ograniče neke stvari.

Srećno Princu. Nemam sumnju da će dati sve od sebe i da će na najbolji mogući način predstavljati Srbiju.

Srbija može samo da bude ponosna na to kakav vokal salje, i da će ponovo neki različiti žanr ići u odnosu na prethodne godine.

Pripreme da budu maksimalne, promocija i to je to. Vjerujem u plasman u finale. Čak i da ne bude Srbija nema čega da se stidi.

Samo hrabro i ponosno ispred zastave 🇷🇸

Biće mi neobično što ću biti ravnodušan kada se budu približile probe. Uopšte me ne interesuje kako će mu nastup izgledati.

Ovde mora dosta da se poradi na pesmi, prvo da se modernizuje produkcija, da zvuci vise up to date, a ne kao da je ispala iz neke fioke iz 2005-te. Ali ne znam ima li uopste zelje i vremena za tako nesto.

Fredi je dobio zapažene komentare za dobar izgled , kada je predstavljao Madjare , pa možda nam je to adut na neki način, ali pesma je svakako "divlja karta " . Prošle godine su svi predviđali Letoniji poslednje mesto u SF , pa je ušao u finale sa baladom. Slimane bio 3 , Marko Menjoni isto u top 5 bio pre 2 god , ali mi niti smo Italija, niti smo Francuska , već mala Srbija , koja je sve nebitnija na ESC . Samo kažem

Ali minut ćutanja da smo imali pesmu za top 10 (Durum Durum) i da nismo ništa uradili. Deo krivice je na tam svakako, ali neki drugi javni servis bi tako zgrabio tu pesmu i uložio sve što se može uložiti u propove, kostime i kadriranje i doterao za jak plasman u maju.

Ako ništa drugo... drago mi je zbog meseca.... top 2 na PZE je njegov...

Srećno Princu 🫡
Iako mi i se i ovako sviđa ali mora revamp svega: dorada pesme, nastupa, odeće..

Fredi je dobio zapažene komentare za dobar izgled , kada je predstavljao Madjare , pa možda nam je to adut na neki način
1. Fredi imao mnogo bolju pesmu
2. Svakako prošao gore nego što se kotirao

Ali minut ćutanja da smo imali pesmu za top 10 (Durum Durum) i da nismo ništa uradili. Deo krivice je na tam svakako, ali neki drugi javni servis bi tako zgrabio tu pesmu i uložio sve što se može uložiti u propove, kostime i kadriranje i doterao za jak plasman u maju.
A dobro, i ja i dalje mislim da je Trendseter mogla baš dobro da prođe ali to je što je. Za Moldaviju bi bili tvt top 10 i sa najbanalnijim nastupom - Trenuletul dokaz

Svakako ne bismo iskoristili taj potencijal. I Ramonda je bila za top 10

Back