Izbori

Da sutra proteste preuzme opozicija, desilo bi se isto kao sa demonstracijama posle Ribnikara. Ovako je formiran nestranacki narodni pokret koga podrzava 64 % Srba. Svakako da ce u sledecim fazama pa i kad dodje do novih izbora ulogu igrati opozicija i neki novo oformljen pokret.
Ni njje ideja da preuzme proteste, već možda samo iskoristi situaciju. Protesti moraju imati cilj, i ne mogu opstajati samo radi protestovanja, kada je vlast nezainteresovana da ih značajnije uzme u obzir. Dakle, možda to što si spomenula, eventualno kolektivna neposlušnost možda može dovesti do nekog rezultata. Meni je negativno iznenađenje kada ljudi nemaju baš nikakvu ideju zašta se bore. Nekad kažu, eto podržavamo mladost. U redu. Hajde da razjasnimo koji je krajnji cilj. Da li mladost (čitaj studenti) isključivo traži ispunjenje zahteva, suštinski svesni da se to neće desiti na očekivani način, ili im na umu nešto drugo.

Pa to ko onda kad su jedan petak pisali po tvitteru da će biti tuča u skupštini u ponedeljak i naravno i bila je. Muka mi je više, dobar sam hrišćanin ali sam sebe već uhvatio kako se radujem kad ih snađe nekakvo zlo, šta su napravili od ovog naroda 🥺

I za koga onda glasati jednog dana kada budu izbori, ako je i opozicija takva, u potpunom rasulu...

Opozicija je ovim nasiljem pljunula na sve ono što su studenti uradili prethodna 4 meseca. Nikada u životu neću glasati za njih.

Ide cirkus uživo, pa koga zanima može da vrati da vidi haos.

Predsednica Narodne skupštine kaže da su bacali šok bombe na poslanice koje su povređene.

Ovo SNS platio opoziciju da napravi nered?

Poslanik Žika Gojković iz vladajuće koalicije je pogodio drugu narodnu poslanicu.
Preplavljen je internet tim snimcima, a ima i na zvaničnom yt kanalu skupštine Srbije.

Valjda vi ovde imate internet i znate da ga koristite. Nemojte nasedati na gluposti i izmišljotine ala informer i srpski telegraf.

Ma samo neka ih pritiskaju sa svih strana, može to opozicija i još jače. Skupština je ionako srušena institucija odavno.

Imamo opet Brnabićkino Srbija će pobediti drugi deo, ali ovoga puta plače i jedva se vidi od dima lool

Poslanik Žika Gojković iz vladajuće koalicije je pogodio drugu narodnu poslanicu.
Preplavljen je internet tim snimcima, a ima i na zvaničnom yt kanalu skupštine Srbije.

Valjda vi ovde imate internet i znate da ga koristite. Nemojte nasedati na gluposti i izmišljotine ala informer i srpski telegraf.
Pa gledao sam, ali ona optužuje opoziciju da je gađala.

Jeste Žika gađao i pogodio tu ženu i uopšte ga ne pravdam, ali nije on doneo baljke i dimne bombe u Skupštinu već Jovanović, Lazović i Djilas.

Znači vlast = opozicija.
Ne zna se ko je bahatiji, bezobrazniji i luđi. Nema nikakve razlike između njih! Ne postoje reči kojima mogu da opišem koliko su mi se svi zgadili.

Sastaviti Skupštinu od 250 studenata i studentkinja iz svih gradova širom Srbije. Neka oni donose odluke u ime naroda, ovi su zlo.

Dok se ne pojavi neki novi pokret nemam za koga da glasam. Opizicija krajnje nesposobna, a ovo mi ne liči ni na šta a kamoli na neki dobar pokušaj da se iskažu u boljem svetlu.

Svakako bih glasao i za ovu skrnavu opoziciju ako je potrebno samo da ne bude nasilja, pošto ga ima na pretek.

3 посланика/посланице повређене. Толико о томе да опозиција и народ који подржава протесте верује у ненасиље.

Da li si ikada Milane video da neko može da poseti pacijenta u šok sobi?
Sat vremena posle "moždanog udara" i posle reanimacije.
Ovo je verovatno jedinstven i jedini slučaj u istoriji.

Back