Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Meni Teya baš i nije neka skladateljica... I ova pjesma za Austriju joj je baš bučkuriš s tim random završetkom koji nema smisla.
Po Lukinim rečima, ona piše brzo i ima jako puno ideja, što joj je u modernoj industriji fantastičan kvalitet...

U evrovizijskim okvirima bi joj možda bio neophodan neki saradnik, ili autor ili možda producent, koji voli da licka pesmu do besvesti (poput Baloša, Luke ili Teya Dore), dok je ona možda idejama već u nekom novom projektu...

Pa nismo se pomerili iz srednjeg veka..... Aladin je skroz orijentalna pesma ta muzika, reči, naziv grupe vidi se da smo bili pod Turcima. Osećaju se i dalje tih 500 godina. Zamislite Šveđane da pevaju o Ženi od sultana.

A što se tiče drag queen pa prvi RTS nije njih želeo, izbor žirija sve govori. Znali su da se Vukayla loše kotira kod publike posle polufinala i da će Princ isplivati. Zašto baš ove godine po prvi put nije bila promocija u Šarenici hmmm

Inače meni je Aladin skroz melodična pesma mada bih pre poslao Tam

U top 10 je bilo samo 3 pjesme iz prcog polufinala, a čak 7 iz drugog.

Trebala je malo i španskog da ubaci za PZE 🥰 nadam se da će izbaciti celu verziju.

Kad sve saberem i oduzmem ipak mi je ovo izdanje bolje od PZE 23.
Puno zanimljivija ekipa ove godine i pročulo se za Aladina nakon festivala, što možemo nazvati hitom na neki način.

A sledeće godine mora da pobedi neka brza pesma, već previše puta smo poslali balade a imamo još mnogo toga da ponudimo.

Svaki dan sve gore 😭
Za određene izvođače mislim da bez obzira da li su pobedili ili ne (Zorja, Sara, Konstrakta, Luka, Princ, Zejna, Filip, Teya, Harem, Vukayla,...) mogu možda doći sa boljom pesmom i paketom.
Tam, koja mi je bila favorit, mi ne deluje tako 🙁
Čuo sam za nju ali tek nakom "Durum Durum" sam uzeo da preslušam šta sve ima od pesama i ništa mi se ne sviđa.
Žao mi je što nije dobila dovoljno veliku podršku jer je stvarno zaslužila .. ali eto .. nadam se da će me možda razuveriti i doći sa nečim sličnim ili boljim od "Durum Durum"

Back