Televizija

Ali format stvarno niđe veze, ali kapiram da im je tako lakše da odluče svog pobednika.

Žiri
Produkcija
"Publika"

Glasovi publike su im glasovi 100 ljudi u studiju 😂

Da je moglo da se glasa od kuće i da je emisija bilo uživo kapiram da bi Nina pobedila.

Kakva sezona, takav i pobednik. Lepo peva, ali realno bice zaboravljen vrlo brzo sa nekonkurentnim pesmama i pop baladama koje mu jedino leze.

Tragedija da nemamo neko prvoklasno takmicenje nego ovaj IDJ koji snimaju u misjoj rupi i onaj budjavi Grand koji jos samo bumeri i gastarbajteri prate. Bas jadna ponuda i nadam se da ce se to promeniti uskoro. Televizije kad bi se iscimale mogle bi da kupe licence za Voice, Idol, X Factor itd.

Na bugarskoj NovaTv posle ponoći Cecin koncert. :love: Baš me zanima kako su to Bugari snimili (sigurno bolje od Pinka - uvek sve upropaste sa zvukom). Valjda može preko njihovog sajta da se gleda lol.. Trenutno ide neki šou "Пееш или лъжеш" Bugari... sve su mi interesantniji, iako mi taj jezik baš baš ne prija.

слика_2024-12-31_200506101.webp

Apropo IDJShowa, jedino mi je druga sezona bila izvanredna jer je zaista bilo pregršt favorita (iako se meni posebno izdvojila Sara). Ovoj trećoj sezoni je falilo dosta – najprije dobrih i kvalitetnih nastupa, a onda i same pjesme koje su "dodijelili" takmičarima su bile prilično slabe.

Poštovani forumaši i forumašice danas od 17:00 na Hepiju emotivaće se kviz Naslovna Strana gde ćete imati priliku da gledate okršaj dva forumaša a to su moja malenkost i @Nije sve tako sivo

Mene je Sivi takoreći uveo u svet kvizova i zbog njega me i zovu na kviz na Hepiju i mogu reći da sam zbog njega i prihvatio taj poziv budući da nisam imao najbolje mišljenje o Happy televiziji. Mogu vam reći da smo zbog kviza uspeli da upoznamo puno dobrih ljudi i da je ekipa koja radi kviz stvarno super i ovaj kviz je drugačuji od nekih kvizova na koje smo navikli, poput Slagalice.

Ovo će biti prva epizoda 25 ciklusa i zvali su baš nas dvoje da otvorimo novi ciklus.
Tako da ko bude imao vremena danas u 17:00 i voli kvizove, budite slobodni da pogledate epizodu kviza.

Lepa partija je bila. Prava prijateljska.
Nismo se nešto pokazali, ali velika je razlika kući i pred kamerama.
Mene možete gledati i narednih nekoliko dana, format kviza je da pobednik ostaje dok ne izgubi partiju.
Ps. Ovo je snimano odavno, nijedan kviz nikada ne ide uživo.

Ja sam se svaki put smejao u sebi kad je spomenula dahije jer mi je ova scena bila u glavi:

SBB je od danas promenio programsku šemu, uvođenjem novih 45 kanala, među kojima su Arene (Sport klub kanali više neće postojati), informativni i zabavni kanali, uključujući i "radosti" poput Informer tv. Sada su kanali poređani tako da prva mesta zauzima javni servis, a potom kanali sa nacionalnom frekvencijom. Nova S će od sada biti na poziciji 8, a N1 na 10.

Kako je Total tv prešao u vlasništvo Telekoma, gde se prednost pri rasporedu kanala daje kanalima u njihovom vlasništvu, N1 je tamo sada na 278. mestu, a Nova na 279.​

eon1.webp

eon2.webp

Last edited:
Back