Izbori

Ja sam poceo bas da uzivam u ovom procesu svrgavanja ovih ljigavaca sa vlasti i raskrinkavanja svih njihovih malverzacija i zlodela...
U vreme Milosevica nismo imali internet i slobodu koju pruzaju drustvene mreze i ovakvu povezanost svih nas i protok informacija u sekundi..
Studenti i njihovi profesori su intelektualno daleko ispred, a mislim i da smo ih kao narod brojcano prestigli odavno.
Uz sve to nas neverovatan smisao za humor koji se vidi po transparentima na protestima mi je nesto sto mi dize raspolozenje svakodnevno. Kada padnu treba otvoriti neku muzej ovog pokreta sa najboljim i najduhovitijim transparentima, verujem da bi bio atrakcija a i da sledeca pokolenja vide u kakvom smo rasulu od drustva ziveli i protiv kakvog smo se zla (iz)borili.

Ja sam poceo bas da uzivam u ovom procesu svrgavanja ovih ljigavaca sa vlasti i raskrinkavanja svih njihovih malverzacija i zlodela...
U vreme Milosevica nismo imali internet i slobodu koju pruzaju drustvene mreze i ovakvu povezanost svih nas i protok informacija u sekundi..
Plus bi neke od tada originalnih fora danas delovale izlizano i već viđeno, poput one "Čedo oženi me" Aleksandre Kovač, koja je kasnije postala čuveni bedž.

Studenti i njihovi profesori su intelektualno daleko ispred, a mislim i da smo ih kao narod brojcano prestigli odavno.
Uz sve to nas neverovatan smisao za humor koji se vidi po transparentima na protestima mi je nesto sto mi dize raspolozenje svakodnevno. Kada padnu treba otvoriti neku muzej ovog pokreta sa najboljim i najduhovitijim transparentima, verujem da bi bio atrakcija a i da sledeca pokolenja vide u kakvom smo rasulu od drustva ziveli i protiv kakvog smo se zla (iz)borili.
Sve se slažem.

Poslednji primer:

Pesma Za milion godina mi i ranije budila neku setu, al sada kako se vrti mnogo jače emotivno deluje na mene dok slušam. Mislim da sam u stanju bezbroj puta da je čujem da mi ne dosadi.

Studenti Novosadskog Univerziteta noćas krenuli u akciju blokiranja Skupštine grada jer je vlast odlučila da na dan žalosti održi najvažniju sednicu o budzetu. Grad je već 3 meseca na privremenom finansiranju jer su sednice odlagane zbog najavljenih skupova ispred. Policija primenila silu na studente i oslobodila ulaz u Skupštinu. Sednica jutros uredno počela a mali broj ljudi došao ispred same Skupštine da iskaže nezadovoljstvo ali bez buke i pištaljki zbog dana žalosti.

Meni su samo predosadne pesme Balasevica koje ovi protesti toliko forsiraju i koriste. Ja pesme tog umetnika (svaka cast na svemu) nikad nisam rado slusao.

Mene i dan danas udaraju pravo u srce :D. Ne znam, uvek sam gotovio taj njegov stil i pročitao sam mu i knjige pa sam se verovatno i navikao na njega.

Šteta što je umro jer bi bio na ulicama i uživo pevao ^^.

Mene i dan danas udaraju pravo u srce :D. Ne znam, uvek sam gotovio taj njegov stil i pročitao sam mu i knjige pa sam se verovatno i navikao na njega.

Šteta što je umro jer bi bio na ulicama i uživo pevao ^^.
Isto.
U decembru 1993. prenos njegovog koncerta mi je spasio zdrav razum.

Narod ništa da ne brine, čuva nas sve SNS i naš dragi predsednik ❤️

Kako dirljivo.....hteo sam i suzu da pustim ali nešto me nije htelo.

485307884-974176934855763-3109696266103474761-n.jpg

Šta li je to toliko važno što moraju da proguraju kroz Skupštinu pa mu još uvek nisu konstatovali ostavku? 🤔

Deluje mi kao nešto mnogo krupnije od novog zaduživanja.

Joj sad ce skup sendvicara biti odrzan i u mom gradu... vec vidim svo ono djubre i fekalije po ulicama i parkovima koje za sobom ostavljaju. Kud oni prodju tu trava ne raste

Back