de Nemačka 2025: Abor & Tynna - Baller

Ne, za sve osim za Švedsku, Norvešku i Ukrajinu je maksimum u paketu 6 vezanih finala. Tako su svojevremeno npr. Island i Nizozemska morali pauzirati godinu dana nakon tog paketa i onda se može ponovno obnoviti.

Definitvno, pravilo je da nema pravila. Ovo sa različitim žirijima svake godine, posebno zbog različite starosne granice istih, se slažem @dokctor who.
Live nastupi u Bazelu će reći mnogo više nego što možemo i da pretpostavimo danas. Sve ostalo je lično vidjenje i ukus. Malo je kvalitetnih pesama ove godine tako da nema ni naznaka kako bi žiriji mogli da glasaju i po kojim kriterijumima.

Rekao bih da su ove godine u "Princ" situaciji gde ih Nemci ne vole a svima sa strane sasvim u redu.

Meni je sve na mestu... Ali sve to može da se preokrene.

Dobra je pesma, drago mi je što su se i oni odlučili za pesmu na nemačkom.

Meni je ova pesma grower ove godine, a vidim dosta se zavrtela i na Tiktoku što me je nateralo da je slušam više.

Meni se ne sviđa što su pojačali violončelo u ovom recapu na ESC kanalu? Nadam se da to nije završna verzija

Moraju da pokriju vokalne sposobnosti pevačice. 😂

Ritam je zarazan, ali sam skeptična za lajv izvođenje. Dok se ne uverim svojim ušima, nulica.
Trenutno mi je fazon Mae Muller. Kao da su rod. 😂😂😂

Mene je malo smorilo s vremenom ovo, ali ono što je za ESC bitno je to da je upalilo na prvu 🙏

I memi zvuči korektno studijska verzija, ali uživo je blagi očaj, kao da su na karaoke zabavi. Moraće mnogo da se poprave do nastupa u Bazelu.

Back