de Nemačka 2025: Abor & Tynna - Baller

ih balalalala

stejdžing smo još neodređeni, ali sama pomisao da nas Njemačka hajpuje znači da je u pitanju bomba.

Berlin 2026

Ovo bi bilo revolucionarno da ozbiljna hit-odoidna moderna pjesma na domaćem jeziku pobjedi na Euroviziji, a ne neka sprdnja iz Švedske ili proljev iz Austrije napravljen u laboratoriju samo da bi dobio žiri bodove

Pjesma mi je vožnjica, ali njen glas mi se ne sviđa baš, slabašan mi je

Remix je brutalan; stvarno je šteta što ne zna uživo da izvede pjesmu.

Izgleda da ipak nije bila stvar u tome što je na NF-u bila bolesna :/ Mislim, zvuči malo bolje, ali i dalje vrlo prosječno, da ne kažem slabašno.
S druge strane, nastup baš dobro djeluje i želim Njemačkoj još jednu lijevu stranu tabele s ovim bangerom

Zvuči najbolje do sada. Bukvalno se raspadala dok je pevala, a sad zvuči sasvim okej. Ne sjajno, ali opet dovoljno da prenese pesmu i da je ne upropasti. Svetla, kostimi i sveukupna estetika izgledaju dobro. Nisam neki ljubitelj pesme, ali poslednjih par godina navijam za Nemačku da se sklone iz večnog bottom 5.

Ok pjeva, ali djeluje kao da će biti ukočena tokom nastupa da ne bi zvučala loše prilikom mnogo kretanja

Odlično izgleda nastup, ako energetski bude na nivou a i vokalno, mogu fin plasman ostvariti

Dovoljno dobro zvuči, samo nek ostane ovako. Malo mi nedostaje da se glupira po sceni kao na nf-u, ali očigledno su svesni da nije sposobna da otpeva ako se mnogo kreće. Predobro izgleda sve svakako.

U principu sviđa mi se isečak, samo bih voleo da je kadriranje energičnije. Ona takođe mora dobiti energiju, ali svestan sam da je ovako ukočena jer samo tako može izvesti pesmu, a da se ne raspadne.

Ako izuzmemo zamerke koje ste naveli i s kojima se naravno slažem, meni ovo skroz fino urađeno, ali mi deluje kao nešto što će uprkos mnogim simpatijama da flopuje na bottom 5 u finalu. Em što mi miriše na taj tip entrija generalno, em što je u pitanju Nemačka kao takva.

Neću njeno pevanje da komentarišem jer mi je Estonija u top 10, ali šteta što ova pesma nije otišla nekome ko bi i pevački i energetski razvalio i samim time bi Nemačka možda bila favorit za pobedu jer vizuelno stvarno izgleda odlično

Kad se mutira, deluje ok. Ovako džabe, kada njeno amatersko pevanje para uši. Prosto mi sve vreme kao da joj držim fige da izgura, da se izbori za glas, i ne desi se ništa.

Back