de Nemačka 2025: Abor & Tynna - Baller

Nažalost nedovoljno energije da animira širu publiku, baš se vidi jedno scensko neiskustvo iako su veoma talentovani da prave muziku. Ova pesma će se slušati u mojoj kući, a njima želim bar da izbegnu taj bottom 5 🤞

Uf ovo je moglo bas pucati ali fali dosta energije. Svidja mi se koncept i pesma, ali tesko da bude dovoljno ovako za bolji plasman.

Mora to jače energetski slažem se, pevanje je popravila iako nije idealno. Npr uporedio bih je sa Kaleen prošle godine, koja je jako tanka sa pevanjem ali energijom je pomela scenu.

Били су супер синоћ. Можда фали мало више енергије, али све у свему супер.

Pesma je OK, ali ja stvarno ne vidim ko ce sutra biti u fazonu 'E od 26 pesama ova mi je najbolja, bas cu za njih da glasam'. Ocekujem jednocifren broj poena od publike.

Ja i za ovo mislim da će uraditi dosta bolje nego što kladionice predviđaju.

Jedino pozitivno što mogu da izdvojim je što ima dinamike na sceni. Mimo toga, mrtva trka da li mi je iritantnije ovo ili Island. Kod mene je ova pesma u 5 najgorih na celom izdanju a mislim da če slično proći i večeras.

Dva top 15 plasmana zaredom za Nemačku i gotovo identičan broj poena i od žirija i od publike (74 i 77). Nastup je bio baš svež, zabavan i mladalački. Za njihove standarde ovo je zlatno doba. Konačno više nisu predmet ismevanja na Evroviziji.

Zaslužen plasman, moglo je i više da je pevačica bolja, ali i ovako je skroz fin plasman za nemačke standarde.

Mnogo mi je drago što su njih dvoje završili u top 15. Pristojni poeni i od publike i od žirija. Posebno mi je drago što ih je naš žiri nagradio desetkom, a i naša publika im je podelila lepe bodove. Pesma mi jedna od omiljenih ove godine.

Zanima me koja je to faca u našem žiriju zbog koje smo dali 10p Nemačkoj :love:

Gosn Stefan Raab ima nepogrešiv osećaj za ESC, zna tačno kad će dobro proći neka njihova pesma. Možda su pucali na više, ali sa ovim rezultatom treba da budu prezadovoljni.

Они су били право забавни, опуштени и позитивни. Све у комплету је деловало супер

Back