Nažalost nedovoljno energije da animira širu publiku, baš se vidi jedno scensko neiskustvo iako su veoma talentovani da prave muziku. Ova pesma će se slušati u mojoj kući, a njima želim bar da izbegnu taj bottom 5
Mora to jače energetski slažem se, pevanje je popravila iako nije idealno. Npr uporedio bih je sa Kaleen prošle godine, koja je jako tanka sa pevanjem ali energijom je pomela scenu.
Pesma je OK, ali ja stvarno ne vidim ko ce sutra biti u fazonu 'E od 26 pesama ova mi je najbolja, bas cu za njih da glasam'. Ocekujem jednocifren broj poena od publike.
Jedino pozitivno što mogu da izdvojim je što ima dinamike na sceni. Mimo toga, mrtva trka da li mi je iritantnije ovo ili Island. Kod mene je ova pesma u 5 najgorih na celom izdanju a mislim da če slično proći i večeras.
Dva top 15 plasmana zaredom za Nemačku i gotovo identičan broj poena i od žirija i od publike (74 i 77). Nastup je bio baš svež, zabavan i mladalački. Za njihove standarde ovo je zlatno doba. Konačno više nisu predmet ismevanja na Evroviziji.
Mnogo mi je drago što su njih dvoje završili u top 15. Pristojni poeni i od publike i od žirija. Posebno mi je drago što ih je naš žiri nagradio desetkom, a i naša publika im je podelila lepe bodove. Pesma mi jedna od omiljenih ove godine.
Zanima me koja je to faca u našem žiriju zbog koje smo dali 10p Nemačkoj
Gosn Stefan Raab ima nepogrešiv osećaj za ESC, zna tačno kad će dobro proći neka njihova pesma. Možda su pucali na više, ali sa ovim rezultatom treba da budu prezadovoljni.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.