de Nemačka 2025: Abor & Tynna - Baller

Ovo je prošlo puno bolje nego što sam očekivao, nije mi baš najjasnije kako. U svakom slučaju, poštujem što pesma ima svoju publiku iako ja definitivno nisam deo iste.

Sumnjam da ću imati želju da poslušam još koji put, suviše mi je iritantna.

A sad teško da bilo šta može da bude toliko viralno i slušano kao Snap. Takav uspeh se dešava jednom u 20 godina, ako i toliko često. Baller će sigurno biti ogroman hit, možda i jedini sa ovogodišnje Evrovizije ali teško da može dostiće takve brojke.

Pogotovo sam se zarazio nakon ESCa i jako mi se dopada što su ubacili one violine ili šta je već onaj instrument. Ne znam da li je to bilo od samog početka jer sam ja slušao samo verziju na spotify i tamo toga nije bilo, pa mi je bilo prijatno iznenađenje kad sam na ESCu to video I čuo.

Uistinu banger! Drago mi je da se Njemačka trgnula malo, i prošlogodišnja pjesma im je bila dosta dobra

Mislim da ću samo ovu pesmu i slušati posle esc-a, kako je prošla esc nedelja polako mi sve ostale pesme blede dok Baller vozi.

Meni je Tynna simpatična, ali mislim da je top 10 bio vrlo lako ostvariv da je ovu pjesmu izveo neki drugi izvođač, koji em ima jači vokal(iako za ovu pjesmu nije toliko bitno, ali svejedno bolji bi dojam ostavila), i em koji ima daleko više energije nego Tynna, koja baš i ne pršti nekom energijom ako ćemo realno, mislim da je eto to presudilo da se ova pjesma nakraju ipak ne nađe u top 10, neka moja teorija 🙏

Back