280. FSC - Zvuci detinjstva

Koji crtani film gledamo u nedelju veče?

• Vinks, Super špijunke, Kod Lioko

Votes: 11 35.5%
  • Pčelica Maja, Fifi ne zaboravi me

Votes: 1 3.2%
  • Hajdi, Petar Pan, Bambi

Votes: 5 16.1%
  • Duško dugouško, Tri praseta, Djevojčica sa šibicama

Votes: 2 6.5%
  • Sundjer Bob, Trnavčevići u divljini

Votes: 7 22.6%
  • Nindža Kornjače, Tom i Džeri

Votes: 10 32.3%
  • Grimove bajke

• Digimoni

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Finalisti:
Aleksa
Arsenic
Bebi
Boxy
Creature
Cinque
Destry94
Dežurni
Detektivka
Dracarys
Dodo
Djole89
Etica
Ivana
Leo Cezar
MilanB
Miki
Majsta94
Nije sve tako sivo
Paučica
Shum
TheCode_123
Vax'ildan

Zakaya

Last edited:
Prolazak na ovom izdanju je za mene kao pobeda. :love: Komentari su bili loši poprilično, baš sam iznenađen ulaskom u finale.

Travis, Jackson, Jason Mraz, Linkin Park ispali... užas.

Мени је исто баш драго што сам на оваквом издању у финалу јер обожавам тај период а и сам сам хтио такву тему једном да направим, плус пјесма ми је баш обиљежила дјетињство тако да, супер ✅

Meni je drago sto mi je ova tema posluzila da iskazem svoju "cute" stranu. Mada mi je zao sto nije isla "Diva", jer fali huge artista ovde.

Nije mi bas leglo izdanje muzicki. Vecina pesama mi je nepoznato, pa su poene dobijale one koje su cak i donekle poznate, jer mi je bilo besmisleno da uporedjujem kvalitet nostalgicnih pesama. Bilo je slatko ucestvovati na ovakvom izdanju tho. 🎀

Zasto me nema na spisku finalista, kada nisam medju onima koji nisu prosli? 🧐

Ee, greota za ispadanje, ali iskreno nisam ni očekivao da prođem s tom pesmom. I to ne kažem da bih se jadao ili tako nešto, nego stvarno znam da takve pesme tipično ne prolaze najbolje. Drago mi je svakako što se nekima svidela :D

Eh, ispadak. Iskreno i jesam to očekivala nakon semafora jer nije izgledalo dobro. Baš sam primijetila da je dosta različito što je bilo popularno i nostalgično u Hrvatskoj, a što je bilo u Srbiji - za neke stvari me iznenađuje da su prošle jer mi ovako ne zvuče nešto posebno, ali vjerujem da su mnogima obilježile djetinjstvo i nose mnoge pozitivne emocije. (btw. i dalje ne vjerujem da ste sve tri Hrvatice izbacili 😭, mislila sam da će barem jedna izboriti)

A meni je i dalje jako jako drago što sam poslala Ivanu Brkić. Ona je bila najveća Hrvatska pop zvijezda 2000-ih, naša Britney. Iznenadila sam se da nikad prije nije bila na FSC-u pored toliko hitova pa se ta nepravda jednostavno morala ispraviti. 😁 A ova pjesma se još uvijek reve u klubovima u tri u noći nakon opijanja i često se spominje kao jedna od najboljih pjesama svih vremena na Hrvatskoj glazbenoj sceni. Stvarno nostalgični hit! Dodat ću još 3 njene omiljene pjesme jer ću se držati pravila da ne šaljem istog izvođača dvaputa pa ako volite cro-treš, izvolite. 💜

@JellyJelly sta da ti kazem, verovatno za vecinu ovde te pesme nisu nostalgicne 🙄 kao sto si i sama napisala, verovatno je uticaj na rezultat imala i ta cinjenica da se u Srbiji malo drugacija muzika slusala u to vreme nego u Hrvatskoj. Ja iskreno nisam ranije cuo za ovu pevacicu koju si ti poslala, za Ninu i Lanu svakako jesam.
Ali glavu gore, na sledecem izdanju ce biti bolje! 💪🏻🤗

Back