rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ja mislim da je našim izvođačima jako teško uopšte proceniti šta bi to dobro prošlo na Evroviziji. Svesni su da se iz godine u godinu pomeraju granice i da ne možeš znati šta će dobro proći. Onda je im je najbezbolnija opcija balada, to je slučaj i sa Princom.

Konkretno kod Milice Pavlović jedina pesma koju mogu da zamislim na Evroviziji je duet sa Albinom "Šećeru." Sve ostalo mi je više za domaću upotrebu i završilo bi u najboljem slučaju na našem prosečnom 18. mestu.

Баш сам гледао неку јутјуб компилацију Принчевих наступа на бугарском Војсу. Да се најежиш колико је моћно звучао. И уместо да иде у том неком музичком правцу он распреда са турбо оријенталком и ултра турбо парастосом

Konkretno kod Milice Pavlović jedina pesma koju mogu da zamislim na Evroviziji je duet sa Albinom "Šećeru." Sve ostalo mi je više za domaću upotrebu i završilo bi u najboljem slučaju na našem prosečnom 18. mestu.
Немам доказ а ни сумњу да би Милица 2023. са оном продукцијом из Ливерпула и наступом на фазон спота била укупно топ 10.

100+ п публике и 30-ак од жирија, довољно за 10. мјесто.

Slusala sam kako je na Voice-u pevao When A Man Loves A Woman i mnogo je bolje i zanimljivije otpevano nego Mila i sve ostalo sto sada peva.
Pilowtalk mu je još bolje legla, a izgovor engleskog je fantastičan! Naravno da je mogao mnogo bolje od Mile, ali mislim da i ona ostavlja dovoljno prostora da iskaže fantastične vokalne sposobnosti.

On bi pokidao neki progresiv rok ili nešto u stilu ID. Stvarno ima fenomenalan vokal da iznese tako nešto, zato mi je i najžalije što ide sa toplom limunadom.

On bi pokidao neki progresiv rok ili nešto u stilu ID. Stvarno ima fenomenalan vokal da iznese tako nešto, zato mi je i najžalije što ide sa toplom limunadom.
Mislim da bi mu baš legla recimo i ova "Nothing breaks like a heart" od Miley Cyrus što je Damiano David prepevao. I mislim da bi tako nešto baš dobro prošlo na samoj Evroviziji.

Немам доказ а ни сумњу да би Милица 2023. са оном продукцијом из Ливерпула и наступом на фазон спота била укупно топ 10.

100+ п публике и 30-ак од жирија, довољно за 10. мјесто.
Nikad neću prežaliti što se to nije dogodilo 😭 mnogo, ili možda bolje reći preeeeviše 👀💋 stranaca je otkinulo na tu pesmu.
A barem bi mi lepa uteha bilo OGAE glasanje kad smo je poslali, ali je i to moralo da se otkaže 💀

Буквално су нам отели и ту прилику да видимо како би ев публика одреаговала. Нехумано

Nešto sa čime bismo stvarno mogli da pokidamo na Evroviziji, i u to iskreno verujem a otkad sam čuo pesmu prvi put, jeste Džordži sa pesmom "Loš sam ti ja".

Ta pesma i taj vajb me pogađaju od prvog slušanja do danas, i često maštam o tome kako bi publika bila u transu na ESC-u sa tom pesmom, malo dužom od 2:20, naravno. Bez sumnje sam da bismo bez problema ušli u Top 10, a verujem i mnogo više. Na žalost, nije bilo sudjeno sa njom da se prijavi.

I opet, takav potencijal a prijavili su ga bez njegovog znanja, sa jednom tek prosečnom pesmom koju ni sam nije voleo i nije želeo da snimi jer jednostavno nije to njegov stil. Nadam se da će sledeće godine biti u svom fazonu i pokidati.

Ono što me plaši je samo da se Džordži i Zorja ne prijave u istoj godini. To bi me dotuklo jer ih oboje želim kao naše predstavnike na ESC-u. Ona nakon trećeg pokušaja, 100% ne bi ni pokušavala više.

Ова графика и идеја на трећој слици одлична, ако већ иду на тему тог мита, овако би могло да прође

Meni odlične sve tri slike, ne zna se koja je bolja. Stajling, grafika, dim perfektno, šaljite mu odmah.
Bravo @Stole 😍

Možda nepopularno mišlienje: Ali Princ će se više potruditi oko Evrovizije od Teya Dore i Luke, tačnije već se i trudi više, a verujem da će znati i za neke stvari tamo da se izbori, šteta što zaista nema neku dobru i modernu pesmu.

Back