rs Srbija 2025: Princ - Mila

Naravno, uvek je odelo bolja opcija od trenerke. Ali ovo nije za zvanični esc kanal, već za njegov privatni pa zato mislim da je manje više nebitno šta je obukao. Čudi me da su uopšte i objavili na YT jer mi je ovo više za tiktok video ili instagram reals.

Možda su za zvanični esc kanal snimili celu akustičnu verziju jer svakako još jedan video ovih dana za Srbiju treba da se objavi.

Cudno mi je da se ovakva rasprava rasplamsala na ovoj temi, jer je pesma bas neutralna u svakom smislu, ni sam i dalje nemam nekako izrazeno misljenje o njoj.
Ne znam za ostale, ali ja ne hejtujem pesmu, vec izvodjaca ☺️

Vidim da su se stvari posle koncerta u Amsterdamu dosta promenile. Stranci su zavoleli pesmu a i mnogo bolje stojimo na top listama kod stranih jutjubera. Većina nam predviđa prolaz u finale. Posle Londona će utisci sugurno biti još bolji.👌
Dobro je zvucao u Amsterdamu, slazem se. Mislim da smo i dalje borderline sto se tice kvalifikacije, ne bih se sokirao ni da prodjemo ni da ispadnemo.

Ne svidja mi se akapelo verzija iskreno. Kratka, prateći se ne uklapaju dobro sa njegovim, nekako se razilaze i kao da je brzinski to odradjeno, verovatno manjak vremena, ali je promotivna pa je nebitno.
Sad je poslušah malo bolje a obično mi se ta verzija naših pesama uvek svidja.
On standardno dobro otpevao njegov deo, to nije upitno. U originalnoj ESC verziji, prateći du odlično uklopljeni, srećom pa je to Žex odradio a ne neinspirativni Bačić/Nikolić tandem.

Last edited:
Dobro je zvucao u Amsterdamu, slazem se. Mislim da smo i dalje borderline sto se tice kvalifikacije, ne bih se sokirao ni da prodjemo ni da ispadnemo.
Naravno još uvek nismo "sigurni" ako se siguran finalista uopšte i može biti, sem ako nisi Švedska ili Ukrajina. Ali smo malo razuverili strance, rekao bih da ih je live vokal poprilično iznenadio i da nisu očekivali tako dobro pevanje. Gledao sam neke reakcije stranih jutjubera na nastup iz Amsterdama i mnogo bolji komentari u odnosu na period kada je pesma zvanično izabrana da nas predstavlja.

Toliko sam vec puta ponovio, umoran sam vise 😅
Pih, zar se tako lako umoriš, kako se mi fanovi nikada ne umorimo od hvalospeva o Princu. :)

Najinteresantnije da je aranžman na PZE imao umetničku notu

Šta bi moglo biti iznenadjenje na nastupu u Bazelu: da svira liru, da iznese pravu zmiju,da mu se pridruži Joksimović...?
Uglavnom, on deluje potpuno smireno i samouvereno.

Princ u belom da, Princ u ovakvim odelu NE.
Bolje što ne mogu objavljuje ko mu je stilista koji nepogrešivo bira odeću koja Princa čini još nižim.

i koliko je Bošnjakov stajling sa ovim gaćicama zapravo kritičan. 😭😭😭
Mislim da je te tigraste gaćice Miriana svima okolo delila kao svoj merch, i novinarima, a i neko njen je bacao iz kese u publiku nakon njenog nastupa, pa je verovatno i Marko naknadno bezveze navukao 😄

Slike od sinoć: eurovisonserbia_official (IG)
View attachment 32762View attachment 32763View attachment 32764

Tek sad vidim koliko je Adonis u stvari viši od Princa i koliko je Bošnjakov stajling sa ovim gaćicama zapravo kritičan. 😭😭😭
Izvini a Princ koji nije visok u sirokim pantalonama i kropovanim sakoom nije kritican? Plus ove patike random. Uopste ne naglasava njegove pozitivne fizicke osobine, naprotiv. Dejan Milicevic pretpostavljam. Netalentovan.

Šta će biti sa našim učešćem u Bazelu,kriza ključa,studenti blokirali obe zgrade RTS-a((I u Takovskoj i u Košutnjaku)!?

''Mila'' revamp je definitivno ''osvježio'' pjesmu i ubrizgao joj dovoljnu količinu krvi da malo živne, osjeti se Željkov pečat u onoj snažnoj kulminaciji i super je što su izbacili onaj turbodated zvuk raštimane gitare pa mi se pjesma čini lakše svarljivom i podnošljivijom nego što je bila ranije... (y)

Nikad mi neće biti jasno iz kog razloga Princ nije u startu angažovao Željka da mu uradi cijelu kompoziciju i tako postane kompletan autor s obzirom da i ptice na grani znaju da je Joksimović tata-mata kad je taj žanr u pitanju i da je sebi i drugim izvođačima njegov potpis donosio top rezultate, ok kapiram da mu balkanske balade najviše leže i očigledno je da želi graditi karijeru u pravcu oldfashioned šansonjera ali za pjesmu onda se trebaš obratiti najboljem a ne zvati nekakvog Bačića koji je dokazan antitalenat za taj stil.

Pretpostavio sam da će nas u running order-u staviti s početka druge polovine jer se pjesma ni po čemu ne ističe ali svakako super je što nastupamo pretposljednji - ispred nas je revijalna Njemačka a iza nas logično Finska (šteta što nije Malta al' ok), za baladu na maternjem bolja pozicija u polufinalu bukvalno ne postoji (dokaz za to je Jolanda od prošle godine, generalno je visokoprocentualna šansa za ulazak u finale sa 15. mjesta), nakon godina i godina uvaljivanja death spot-ova konačno i da nas Bog malo pogleda, primijetio sam da smo poslije allocation draw-a počeli malo skakutati i na kladionicama a i strane fanice nas više ne otpisuju tako olako u svojim predviđanjima.

Sve u svemu, nadam se najboljem ishodu i za sad mi se čini da će nastupiti presuditi ko ide a ko ostaje, ima još tačno mjesec dana do našeg polufinala pa ćemo ispratiti u kom smjeru će teći naš ovogodišnji evrovizijski put.

Back