rs Srbija 2025: Princ - Mila

Lepo sam ja rekao odmah posle PZE-a da je RTS verovatno zadovoljno trljao dlanove zbog pobede Princa, toliko im je leglo da ove godine imamo nebitnog predstavnika, apsolutno je godina za zaborav i mislim da i oni ljudi samo cekaju da se svi zavrsi i samo odradjuju mimimum minimuma koji eto moraju.

Bukvalno i da se desi nesto i da na kraju ne ucestvujemo mislim da se niko ne bi potresao, osim Princevih fanova (da li su oni sa nama u sobi trenutno?)

Ne bih se složio sa tim da odrađuju minimum minimuma. Za sada su im kampanja i marketing i više nego odlični. Promoviše se Princ više nego prethodni naši predstavnici i to me baš raduje.

Mislim da je za RTS problem što ne može kamere da iznese iz zgrade, zato ne može ništa da snima vani.Pitanje je da li će moći ponijeti je i u Bazel da snimaju razne priloge.Takođe možda je i neki rekvizit koji će biti na sceni u RTSu.

Last edited:
Ja samo ne zelim jos jedno povlacenje. Hocu da kontinuitet ucesca na ESC traje.
Isto, a i kontinuitet prolazaka u finale mora da se nastavi.
Mislim da je za RTS problem što ne može kamere da iznese iz zgrade, zato ne može ništa da snima vani.Pitanje je da li će moći ponijeti je i u Bazel da snimaju razne priloge .Takođe možda je i neki rekvizit koji će biti na sceni u RTSu.
Imaju oni sigurno još negde kamere. A ako im je nešto iz zgrade potrebno da ponesu u Bazel valjda će pozvati policiju da im omogući ulazak u zgradu kako bi uzeli opremu, rekvizit ili šta već nose.

Kako smo krenuli doćemo do toga da im je Pasoš u zgradi pa mukice ne mogu da putuju, jer ih gradjani nezakonito blokiraju. 😭
Mislim nećemo mi kao mi doći, nego će opet u Dnevniku 2 da kukaju i da se žale kako ne mogu ovo i ono, a taman će im sad ESC biti na redu.
A što se kamera tiče neka snimaju sa telefonom, ionako pola njih ide na ekskurziju od državnih para.

Meni je samo krivo što sve ovo ide preko Princa i njegovih leđa. Dečko ni kriv ni dužan dobija najveći hejt od naših ljudi jer je zamisli pobedio, nezainteresovanost za esc nikad veća, evo sad i blokada RTS-a. Uopšte to nije zaslužio, makar neka ode kao i svi ostali naši predstavnici. Tačno još samo fali da mu neko blokira aerodrom pa da ni ne poleti za Bazel. Strašno...

Jadan, hajde da pošaljemo zahtev fakultetima odnosno studentskim plenumima da izglasaju kraj blokade kako bi Princ uživao u svojoj ESC ekskurziji, ipak treba da se znaju neki prioriteti. Umesto da se borimo za to 12. mesto u polufinalu mi se borimo za budućnost države, sramota

Razumem Stefane, ali ne pričam trenutno samo o tome kako se ljudima ne sviđa pesma. Nekako su se sve okolnosti poklopile loše po njega ove godine, jednostavno nema sreće. A ovo mu je sigurno najveća šansa u životu da pokuša da uradi nešto veliko za svoju karijeru. Samo zbog toga mi je krivo, ništa drugo.

Kod mene obrnuto, u posljednje vrijeme uglavnom čujem bolje komentare za Milu nego za Ramondu, a pogotovo za SMSS, vidjećemo hoće li se to odraziti i na (bolji) rezultat ili će se pokazati da su utisci ev fanova ispravni. Uskoro će sve biti jasnije i sunce će sijati drugačije

Back