rs Srbija 2025: Princ - Mila

Perfektno odrađen nastup, bravo! Baš lepa reakcije fanova na kraju, svidelo im se. Španci uvek imaju ukusa.

Da nije bilo bacanja sakoa u vis, skoro perfektan. Ovako, ubacio je dramski kliše, poznat barem 60 godina i pomerio pažnju, pa umesto da se publika divi kako je vrhunski otpevao ona gleda šta će biti sa sakoom 😮.
Ko zna, možda bolje prodaje u Bazelu nego kog nas na forumskom takmičenju.

Definicituvno, mislim da će biti zapažen pre svega što će stilski, balkanskom baladom biti različit od generičkih pop brzalica. Ne sumnjam i da će biti zapažen po dobrom pevanju, ali biće ih još koji će zadiviti vokalnim umećem.
Čudi me da nije iskoristio svoje znanje norveškog da se bolje promoviše medju Skandinavci a.

Da nije bilo bacanja sakoa u vis, skoro perfektan. Ovako, ubacio je dramski kliše, poznat barem 60 godina i pomerio pažnju, pa umesto da se publika divi kako je vrhunski otpevao ona gleda šta će biti sa sakoom 😮.
Ko zna, možda bolje prodaje u Bazelu nego kog nas na forumskom takmičenju.

Definicituvno, mislim da će biti zapažen pre svega što će stilski, balkanskom baladom biti različit od generičkih pop brzalica. Ne sumnjam i da će biti zapažen po dobrom pevanju, ali biće ih još koji će zadiviti vokalnim umećem.
Čudi me da nije iskoristio svoje znanje norveškog da se bolje promoviše medju Skandinavci a.
Pa i Norveška i Švedska su u prvom polufinalu, ne vrijedi

Лука и Теја су уметници, Принц је презентер онога што му други ураде. А по свему судећи има озбиљну машинерију иза себе, једино што немају слуха када су песме у питању

Лука и Теја су уметници, Принц је презентер онога што му други ураде. А по свему судећи има озбиљну машинерију иза себе, једино што немају слуха када су песме у питању
Istina, samo što oboje nemaju ni blizu vokalne sposobnosti kao Princ. Teya još i nekako može da
prođe ali Luka ne.

Meni je baš po tome originalan, jer gura taj neki svoj fazon. Nekako se izdvaja od svih ostalih učesnika ove godine i tako treba i da ostane kako bi bio zapažen.

Treba da snimi i izbaci neke kratke covere popularnih esc pesama na svoje kanale i profile. Tipa Heroes, Mon Amour, Zitte e buoni, pa zašto i ne neki ženski. To bi bilo dobro da uradi ovih 15-ak dana pred Evroviziju. Svaki dan po jedan, to bi privuklo još stranih fanova da glasaju.

Istina, samo što oboje nemaju ni blizu vokalne sposobnosti kao Princ. Teya još i nekako može da
prođe ali Luka ne.
Istina, samo što Princ nema ni upola pesmu kao Teja. Sa Lukinom ne bih poredio jer su drugi žanr i tip, ali u battle of the ballads, Teja jede Princa za doručak. Vokalno možda ne, ali produkcijski u svakom smislu da. Ipak je Evrovizija song contest a ne Prvi Glas Evrope.

Istina, samo što Princ nema ni upola pesmu kao Teja.
Pa nije se ni Teya nešto proslavila sa pesmom, mislim da smo ustanovili da ni to nije bila pesma za Evroviziju.
Teja jede Princa za doručak. Vokalno možda ne, ali produkcijski u svakom smislu da. Ipak je Evrovizija song contest a ne Prvi Glas Evrope.
Pa valjda je Evrovizija prvenstveno takmičenje u pevanju, pa tek onda show i sve ostalo što u današnje vreme ide uz nju. Tu smo pre svega zbog pesme. A tu pesmu neko treba i da otpeva.

Pa valjda je Evrovizija prvenstveno takmičenje u pevanju, pa tek onda show i sve ostalo što u današnje vreme ide uz nju. Tu smo pre svega zbog pesme. A tu pesmu neko treba i da otpeva.

Pa eto Princ peva razbija ali nema pesmu. Što znači da će morati da se vadi na neki dobar show i fenomenalno kadriranje da bi ostavio odličan utisak.

Tako da Evrovizija odavno nije "prvenstveno takmičenje u pevanju". Sada se gleda sve.

Pa nije se ni Teya nešto proslavila sa pesmom, mislim da smo ustanovili da ni to nije bila pesma za Evroviziju.

Pa opet, plasman na Evroviziji nije merilo kvaliteta pesme, ne znam zašto se svaki put hvataš za to kad pričamo o pesmi. I opet, Princ sve i da pobedi, i dalje ću smatrati da je pesma sranje.

Teji sigurno pored Džanuma Evrovizija nije bila kruna karijere, Princu će možda kvalifikacija u finale to i biti. Jede ga za doručak u svakom smislu. I to kažem ja koji nisam Tejin fan nimalo lol

Ja plasman nisam ni spomenuo. Kažem nije se baš proslavila u smislu kvaliteta pesme sa kojom se prijavila. Jeste bila dobra i moderna produkcija ali celokupan utisak pesme = slabo. Drugo je to što se tako nešto očekivalo od nje i što je njen fazon. Za to što je ostala dosledna sebi i napravila muziku kakvu i inače snima svaka čast. Ali pesma je bukvalno bila jeftina kopija dzanuma, zato se ljudima nije nešto preterano ni svidela.

I Princ i Teya Dora su tek na početku karijere, ali realno do sada nisu nešto napravili.Džanum jeste bio hit na tik toku, ali ostalo je samo na tome.Nekako nakon toga i ESC kada je trebala da zgrabi svojih 5 minuta se povukla.

prođe ali Luka ne.
Konstrakta tek nema, ali ne bih nikada menjala njeno akustično izvođenje pesme Mekano za Princovo pevanje te iste pesme, gde bi gledao da se prodere gde god može, bez trunke razumevanja toga šta peva, o čemu je pesma i kako da naglasi poruku pesme kroz način pevanja. Prosto se čuje kada neko razume šta peva i izvodi to autentično, a kada neko to nema makar imao veći raspon glasa. Po ovome može da se kaže da je Princ kvalitetniji pevač od originalnog Princa, jer koliko se sećam, on nije izvlačio ne znam ni ja kako nenormalno visoke tonove, ali je imao jako specifičan način pevanja. Ne želim sad namerno da ti osporavam to što gotiviš Princa, daleko od toga da on nije sposoban za ovako nešto. Možda će nekada naučiti da bolje koristi svoje glasovne sposobnosti i pravi kvalitetnije pesme. Ali prosto, u njegovoj dosadašnjoj diskografiji, uključujući i pesmu Mila, čujem sve samo ne ovo što sam prethodno nabrojala. I ne bih unizila kvalitet prethodnih predstavnika samo na osnovu te jedne kategorije, jer ako ćemo da gledamo tako pojednostavljeno na umetnost onda je Princ po toj logici bolji od mnogih legendi svetske muzike. Ponavljam, daleko od toga da je on katastrofa, samo ne bih ga dizala u nebesa ni zbog njegovog vokala, a kamoli ostalog.

Bože kakav talenat od čoveka a tako užegla diskografija.
Стварно такав глас неко вани ако препозна, може да му помогне да направи баш јаку каријеру уз моћне пјесме.

Можда му се потрефи као и Бојани да на вокал одушеви народ па гласају, мада она је имала и публику на својој страни, њему ће бити потребна емоција и кадрирање одлично. БНЛ као пјесма је мени и даље блиједа, ЦСЈМ ми је била јача.

Ево видим изједначили смо се са Луксембургом у другом пф, може се рећи 9. у пф сад. Гдје да потпишемо? 😂😂

Back