Lignjoslav
Ekspert
Jel moze da se zakljuca ova tema?
Dečko joj je opozicionar Borko Stefanović, jasno je kakav stav imaCovece, RTS je pod konstantnom opsadom, a ti ocekujes da ona ide po drugim televizijama i promovise ESC, a opste je poznato da se ona ne i mirise sa Vucicem i ko zna kakav stav ima o protestima.
Osvesti se malo, pobogu
On kuvaće ti kafu dok si još u krevetu. Veruj mi, veruj sestro ja ti činim uslugu. La la-la la-la la-la la-laJAAAAAAAAAAAA KO DA SAM LUUUUUUUUUDAAAAAAAAAA... I dalje imam kosmare od toga.
Одлично је ово, стварно је талентован момак и морам рећи да фино ради на самопромоцији
Tako je, njegov marketing jede Teyu i Luku za doručak. U ovakvim (ne)uslovima kakvi ga prate od pze i bez podrške fanova i medija izboriti finale sa realno zaista slabom pesmom bio bi fantastičan uspeh. I siguran sam da će se to desiti jer je zaslužio.I u ovakvim okolnostima njegova promocija je daleko bolja i vidljivija od promocije Teye i Luke Bleka u mnogo zdravijim i lakšim okolnostima po njih i sa mnogo više mogućnosti nego što ih Princ trenutno ima.
Je l' nas to podjebavaš?Da li će biti trad. ispraćaj predstavnika?
Kada delegacija putuje?
Imaju li razrađene planove prenose s obzirom na blokade?
Očekujem da će u ponedeljak prestati blokada RTS-a,s obzirom na to da je za tada zakazana sednica skupštine na kojoj će se raspravljati o izboru novih članova REM-a.Da li će biti trad. ispraćaj predstavnika?
Kada delegacija putuje?
Imaju li razrađene planove prenose s obzirom na blokade?