rs Srbija 2025: Princ - Mila

Svratim kad mi dodje notifikacija da vidim nisu li nesto pametno uradili oko nastupa i zanima me RTS ali onda vidim gomilu Aleksinih nerealisticnih postova, alla Micika prosle godine o Breskvici. Identicno. Onda jos na svaku pomenu imena odgovara replikom 😭 malo je previse. Imaj meru.

Last edited:
Može Miloš da nam izbaci statistiku ko je najviše postova ostavio u Princ temi. :coffee:

Covece, RTS je pod konstantnom opsadom, a ti ocekujes da ona ide po drugim televizijama i promovise ESC, a opste je poznato da se ona ne i mirise sa Vucicem i ko zna kakav stav ima o protestima.

Osvesti se malo, pobogu
Dečko joj je opozicionar Borko Stefanović, jasno je kakav stav ima

Zato se ja pitam jel živa, nema je u vestima nema je na insta.

Au kako dobro svira bubnjeve, ovo je odlično! I naravno Red Sebastian mu odma odgovara komentatom. 😂
Ali i Klavdia i JJ 😍

To sam i ja primjetio da ove godine uopšte nema Duške i Olivere po televizijama, ali prihvatio sam da je to zbog trenutnih okolnosti u zemlji, a pogotovo sada oko blokade RTS-a. Mislim da ove godine nema ništa od svečanog ispraćaja Princa u Bazel i predaje zastave, jedino možda da mu direktor RTS-a preda zastavu na nekoj alternativnoj lokaciji, slikaju se i tjt. Jednostavno ne mogu baš da se žalim s obzirom na okolnosti.

Ispravite me ako grešim, ali ja se ne sećam ni da je Olivera 2023. imala neka gostovanja po televizijama. Razumljivo je što je nema ove godine, ali makar neko pojavljivanje/oglašavanje negde ne bi bilo na odmet. Ovako ispada i da su one suze na terasi RTS-a bile fejk.

Nerealno je u ovakvoj situaciji očekivati bilo kakvo eksponiranje Olivere pa i bilo koga drugog iz RTS-a, ali kao što @Majsta94 reče, kapa dole Princu na samopromociji i trudu a na stranu ko voli/ne voli pesmu ili njega. I u ovakvim okolnostima njegova promocija je daleko bolja i vidljivija od promocije Teye i Luke Bleka u mnogo zdravijim i lakšim okolnostima po njih i sa mnogo više mogućnosti nego što ih Princ trenutno ima.

I u ovakvim okolnostima njegova promocija je daleko bolja i vidljivija od promocije Teye i Luke Bleka u mnogo zdravijim i lakšim okolnostima po njih i sa mnogo više mogućnosti nego što ih Princ trenutno ima.
Tako je, njegov marketing jede Teyu i Luku za doručak. U ovakvim (ne)uslovima kakvi ga prate od pze i bez podrške fanova i medija izboriti finale sa realno zaista slabom pesmom bio bi fantastičan uspeh. I siguran sam da će se to desiti jer je zaslužio.

Mislio sam u odnosu na trenutne okolnosti — Princ radi najbolje što može. Utiska sam da se više trudi od prethodna dva predstavnika, a nakon PZE-a deluje agilnije (miran je i kulturan sa jedne strane, ali i prodorniji i nametljiviji sa druge).

Teya i Luka su u startu imali znatno bolje pakete i veliku podršku fanova ESC-a, pogotovo u poređenju s njim, ali nisu uspeli da do kraja realizuju već postojeći potencijal.

Luka se, nažalost, samouništio — i vizuelno i vokalno.

Teya je sve odlično odradila do same ESC scene. Glavni krivac je RTS, ali i njena potpuna indolentnost u trenutku kada je morala da progovori, jasno iznese primedbe koje je i sama videla, i aktivno se uključi. Njena reakcija kada je morala reagovati, bez.

Princ i njegov paket, sa znatno manje početnog potencijala — kako pesme, tako i podrške fanova — deluju mi kao neko ko "vozi" tvrdoglavo ali i pametno, obazirući se na kritike i primedbe oko pesme i nastupa, usvajajući ih, ali i nesalomivo u odnosu na kritike onih koji njega i ,,Milu" ne prihvataju ni u kom slučaju i obliku, a takvih je većinski svuda.
Iskreno, jak ,,želudac" ima za sve to ili stvarno nepokolobivo veruje u ono sa čim ide.

Mislim da sa njim RTS-u, a bez obzira na okolnosti, neće biti lako kao sa prethodna dva predstavnika na samom ESC-u, u smislu aminovanja svega što ESC reditelj predloži. Osećaj me retko, ili skoro nikada, ne vara ali ko zna, vizuelno, teško da će to lošije izgledati od prethodne dve godine.

Da li će biti trad. ispraćaj predstavnika?
Kada delegacija putuje?
Imaju li razrađene planove prenose s obzirom na blokade?

Da li će biti trad. ispraćaj predstavnika?
Kada delegacija putuje?
Imaju li razrađene planove prenose s obzirom na blokade?
Očekujem da će u ponedeljak prestati blokada RTS-a,s obzirom na to da je za tada zakazana sednica skupštine na kojoj će se raspravljati o izboru novih članova REM-a.

Isto mislim, ne znam baš da li će prestati u ponedeljak ali hoće u najskorijem roku. Ne vidim neku svrhu da se produžava, oni kako tako emituju vesti i dnevnik i nastavljaju po starom. Od ostale informative Jutarnji program im se i onako pretvorio u bilje i zdravlje a političkih emisija gotovo da nije ni bilo.

@star5 mislim da putuju za Bazel u petak 2. maja, to je neka nezvanična informacija bila.

Mislim da će delegacija otputovati u Bazel, a RTS će prenositi ESC ako bude u mogućnosti.

Back